Anasayfa / EKO-MODA / 2017 HAMİLE KADIN MODASI

2017 HAMİLE KADIN MODASI

Lyn Devon, stil sahibi hamilelerin yeni modası oldu. Hamilelik döneminin ilerlemeye başlamasıyla birlikte, sıradan kıyafetler küçük gelemeye başlar. Büyüyen karna ve genişleyen vücuda uyum sağlayamayan kıyafetler giymek, bebeğin sağlıklı gelişimine de engel olabilir. Bu nedenle hamilelik süresi boyunca rahat hamile kıyafetler giymek çok önemli. Hamile kadınların şıklığı için hamile stil danışmanları tarafından her sezona özel hazırlanan Lyn Devon hamile giyim koleksiyonları hamilelerin rahatlık, yaratıcılık ve şıklığını yansıtıyor.

Lyn Devon
Lyn Devon hamile modelleri arasında pek çok seçenek sunarken anne adaylarına hamile giyimleri konusunda özel tavsiyelerde bulunuyor; “Lyn Devon olarak, kadınlarımızın sevgi ile büyüyen karınları ile çok şık olmalarını istiyoruz. Hamilelik döneminiz boyunca rahatça dışarıya çıkabilmek için hamile elbiseleri tercih edebilirsiniz. Böylece alt ve üst giyiminizi ayrı ayrı düşünmek zorunda kalmadan hızlıca hazırlanarak güne şık bir şekilde başlayabilirsiniz. Hamile elbiseleri, sıradan elbiselerden farklı olarak üretilmektedir. Lyn Devon’un ilkbahar yaz koleksiyonunda stil sahibi hamile kadınlarımız için gerek günlük hayatta gerekse bir davette kullanabilecekleri elbise modellerini ön plana çıkartmaya gayret gösterdik. Hamilelik süresince çalışmaya devam edecekseniz, hamile elbiselerin yanı sıra, hamile pantolonları ile hamile gömleklerini de keyifle kombinleyebilirsiniz. Bu kıyafetlerin göbek kısmı daha geniştir ve hamilelerin rahat hareket etmesi için özel olarak tasarlanmıştır. Ayrıca, hamile tulumları, pamuklu ve ince kumaştan üretildiği için son derece rahattır ve birçok kadın tarafından tercih edilmektedir. Hamilelik dönemine özel geniş karın bölgesi ile üretilen hamile tişört modelleri ile hafta sonları spor giyiminize şıklık katabilirsiniz. Anne adayları koleksiyonumuzda gün için giyebilecekleri rahat spor kıyafetler bulabilecekleri gibi; düğüne giderken ya da Baby Shower gibi özel günlerinde giyebilecekleri hamile abiye elbise modellerini de bulabilirler.”

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini aynı çatı altında buluşturan IN STREET, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.