Anasayfa / MODA YOLU / 2017 İLKBAHAR/YAZ KADIN KOLEKSİYONU/ CHARMANI

2017 İLKBAHAR/YAZ KADIN KOLEKSİYONU/ CHARMANI

Giorgio Armani, Charm: İngilizce’de cazibe anlamına gelen ve Armani kelimelerinin birleşiminden ortaya çıkardığı, 2017 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu “Charmani” ile yine kendine özgü, zarif ve elegan.

Yeni koleksiyonda; zarafet, duygusallık ve feminenlik bir arada. Lacivertler, grinin tonları, morlar ve bejler ağırlık gösterirken, kadın bedeninin zarafet ve cazibesini ortaya koyan tasarımlarda sofistike bir hava etkisini hissettiriyor. Beli saran kısa sarong etek, yumuşak jarse kumaşlı hafifliği simgeleyen dizüstü şortlar ve yarı saydam tülden oluşan, yazın da pantolon giyilmesini sağlayan pantolonlar, koleksiyonun en dikkat çeken tasarımları arasında yer alıyor.

Jorjet ve organzeden oluşan gece elbiseleri ise bol miktarda payet ve kristal işlemeler ile ışıldayarak, Giorgio Armani kadınını davetlerin yıldızı yapıyor. Düz, bantlı ve yüksek topuklu sandaletler iddialı ve göz alıcı olmasının yanı sıra Giorgio Armani’nin istikrarlı hafiflik ve eleganlığını da gözler önüne seriyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Altınyıldız Classics’ten Bir İlk: Burak Özçivit’le Sanal Stüdyo Ortamında Çekim

Altınyıldız Classics’ten Bir İlk: Burak Özçivit’le Sanal Stüdyo Ortamında Çekim

Türkiye’de erkek modasının öncü markası Altınyıldız Classics, Burak Özçivit ile birlikte 2023 Yaz sezonu koleksiyonunun …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.