5 GÜN ÜST ÜSTE HARBİYE’DE SAHNE ALACAK

Date:

Sıla GençoğluTürk pop müziğinin en başarılı kadın şarkı yazarı ve yorumcularından Sıla, bu yaz Kerki Production ve Solfej Organizasyon işbirliği ile 5 gün üst üste Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde konser verecek. Sevenleri tarafından heyecanla beklenen 5 günlük konser serisin ilk iki gün biletleri şimdiden tükenen Sıla, konserlerinde on binlerce hayranıyla bir araya gelecek.

Sıla’nın bu yıl Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirdiği ‘Heybeden Şarkılar’ konser serisi yoğun ilgi görmeye devam ediyor. İki gün yapılması planlanan konserin biletleri günler öncesinden tükenince konser maratonunu 5 güne çıkaran Sıla, Harbiye’de hayranlarıyla buluşmaya gün sayıyor.

Bu yıl alışılagelmiş konser repertuvarının dışında özel bir seçki hazırlayan Sıla, kendi şarkılarının yanı sıra geçmişten bugüne heybesinde biriktirdiği efsane şarkıları da seslendirecek. 5 gün boyunca Harbiye’yi sallayacak olan Türk popunun yıldız ismi, İstanbullulara müzik ziyafeti verecek.

TARİH: 22- 23- 24- 25- 26 Temmuz 2017

SAAT: 21.15

YER: Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

BMW iX3 ile elektrikli SUV’larda yeni dönem

BMW, yeni nesil elektrikli SUV modeli iX3 ile elektrikli...

Moda fotoğrafçılığında feminist bakışın gücü

Moda dünyasında onlarca yıldır süregelen "kusursuz güzellik" anlayışına meydan...

Aldatmak bir hata mı yoksa tercih mi?

Aldatmak nedir? İlişkilerin en yıkıcı ve en çok tartışılan...

Limak Filarmoni Orkestrası Bodrum’da

Dokuz yıldır opera dünyasının uluslararası yıldızlarını Türkiye'deki sanatseverlerle buluşturan...