Anasayfa / MAGAZİN / 5 GÜN ÜST ÜSTE HARBİYE’DE SAHNE ALACAK

5 GÜN ÜST ÜSTE HARBİYE’DE SAHNE ALACAK

Sıla GençoğluTürk pop müziğinin en başarılı kadın şarkı yazarı ve yorumcularından Sıla, bu yaz Kerki Production ve Solfej Organizasyon işbirliği ile 5 gün üst üste Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde konser verecek. Sevenleri tarafından heyecanla beklenen 5 günlük konser serisin ilk iki gün biletleri şimdiden tükenen Sıla, konserlerinde on binlerce hayranıyla bir araya gelecek.

Sıla’nın bu yıl Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirdiği ‘Heybeden Şarkılar’ konser serisi yoğun ilgi görmeye devam ediyor. İki gün yapılması planlanan konserin biletleri günler öncesinden tükenince konser maratonunu 5 güne çıkaran Sıla, Harbiye’de hayranlarıyla buluşmaya gün sayıyor.

Bu yıl alışılagelmiş konser repertuvarının dışında özel bir seçki hazırlayan Sıla, kendi şarkılarının yanı sıra geçmişten bugüne heybesinde biriktirdiği efsane şarkıları da seslendirecek. 5 gün boyunca Harbiye’yi sallayacak olan Türk popunun yıldız ismi, İstanbullulara müzik ziyafeti verecek.

TARİH: 22- 23- 24- 25- 26 Temmuz 2017

SAAT: 21.15

YER: Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Akustik Türkçe Pop Müzik yapıyorum

Akustik Türkçe Pop Müzik yapıyorum!

Bugüne kadar ‘Bulutlara Esir Olduk’, ‘Beni İyi Sanıyorlar’, ‘Küsme Aşka’, ‘Yok Sanayım’, ‘Sükut-u Hayal’, ‘Kendime …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.