NEW SUMMER COLLECTION

Date:

Çeşme Alaçatı’da Kapha’da genç iş kadınları Öznur Yakın, Melda Aksu ve Aslı Pehlivanlar’ın yaz organizasyonu gerçekleşti.
Lion Diamond’ın sahibi Öznur Yakın ve Mels-Design’ın yaratıcı iç dekoratörü Melda Aksu’nun yaza özel hazırladıkları yeni koleksiyonları “New Summer Collection’’ cemiyet hayatından önemli isimlerin katıldığı davet ile Alaçatı Kapha Restaurant’ta, Aslı Aktürk Pehlivanlar’ın katkılarıyla gerçekleşti.“New Summer Collection” lansmanına Emel Ayaydın, Yüksel Ak, Petek Ertüre, Figen Erenel, Alev Aktürk, Oya Pehlivanlar, Ebru Çırıkcılar, Büşra Mesudiyeli, Sinem Sancaktar ve Duygu Yorgancılar gibi isimler katıldı.

Yaklaşık 200 parça ürünün yer aldığı davet aynı zamanda Lion Diamond’un, butik ve kişiye özel tasarımlarının yanı sıra, günlük hayatta kullanılabilecek basic tasarımların yer alacağı Suulın markasının da tanıtım lansmanı yapıldı.

[vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1500203156432-ece9d9ae-d14e-7″ include=”10515,10514,10513,10512,10511,10510,10509,10508″]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Uykusuzluk tedavisi yaşlanmayı yavaşlatıyor!

Uykusuzluk modern insanın en büyük sorunlarından biri. Yeni bir...

Etam Paris Moda Haftası kapsamında yeni kimliğini tanıtıyor

Etam, Paris Moda Haftası ile eş zamanlı olarak yenilenen logosunu ve marka kimliğini tanıtan kapsamlı bir kampanya başlattı.

Gucci Milano Moda Haftasında yeni vizyonunu sergiledi

Gucci tasarımcısı Demna, Milano Moda Haftası kapsamında markanın gelecekteki mağaza estetiğini yansıtan yeni koleksiyonunu tanıttı.

Ipekyol Group sürdürülebilirlik raporunu açıkladı

Ipekyol Group, 2025 yılında sürdürülebilirlik alanında gerçekleştirdiği çalışmaları ve...