NINE by SAVANNAH MILLER İLKBAHAR YAZ KOLEKSİYONU

Date:

Debenhams, genç tasarımcı Savannah Miller’ın Nine by Savannah Miller markasıyla dikkatleri üste çeken görünümler sunuyor.İngiltere’nin beğenilen Nine by Savannah Miller markasının İlkbahar Yaz 2016 koleksiyonu göz dolduruyor.

Nine by Savannah Miller

Stil ikonu ve oyuncu Sienna Miller’ın kardeşi Savannah Miller’ın adını verdiği Nine by Savannah Miller markası tarz sahibi kadınlara uğraşsız görünümler kazandırıyor. Central St. Martins mezunu tasarımcı Savannah Miller örgü giyimindeki başarısını koleksiyonlarındaki imza görünümlere taşıyor. Başarılı koleksiyonlarının ardından yeni koleksiyonuna iç çamaşırlarını da ekleyen tasarımcı, Debenhams ile işbirliğinden heyecan duyduğunu belirtirken koleksiyonu için ise eforsuz, elegan kadınlara lüks bir dokunuş sunan ama aynı zamanda giyilebilir ve ulaşılabilir fiyatlarda bir koleksiyon hazırladığından bahsediyor.

Nine by Savannah Miller İlkbahar Yaz 2016 koleksiyonunda feminen ve çağdaş parçalar sunuyor. Lacivert ve pembe gibi canlı renklerin hâkim olduğu koleksiyonda tasarımcı Savannah Miller’in sık kullandığı detaylardan yıldız formundaki baskılar dikkat çekiyor.

Debenhams bünyesindeki tasarımcıların koleksiyonlarıyla beğeni toplamaya devam ediyor. Nine by Savannah Miller ve diğer tasarımcı markaları Debenhams Cevahir ve Debenhams Mall of Istanbul mağazalarında moda severleri bekliyor.

Debenhams___Nine_by_Savannah_Miller_299.90_TL__2_ Debenhams___Nine_by_Savannah_Miller_299.90_TL Debenhams___Nine_by_Savannah_Miller_169.90_TL__2_ BW_Savannah_PORTRAIT

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Nike S&P 100 endeksinden çıkarılıyor

Nike yönetimi, şirketin S&P 100 endeksinden çıkarılmasının operasyonel süreçleri etkilemeyeceğini ve S&P 500 üyeliğinin sürdüğünü açıkladı.

Bursa çocuk giyim sektöründe 33 ülkeden alıcıyı ağırladı

Bursa'da düzenlenen Junioshow fuarı, 33 ülkeden 300 yabancı alıcıyı çocuk giyim üreticileriyle buluşturarak yeni ihracat bağlantılarına zemin hazırladı.

H&M Barselona’da yeni üretim ofisi açıyor

H&M küresel üretim ağını güçlendirmek amacıyla Barselona'da yeni bir ofis açacağını duyurdu.

John Lewis Noel dönemi için 10 binin üzerinde personel alacak

John Lewis Partnership, Noel dönemindeki yoğun talebi karşılamak amacıyla 10 bin 400 kişiye istihdam sağlayacağını duyurdu.