DENİZ, KUM,GÜNEŞ + MODACRUZ

Date:

plaj modasıPlaj modasının kalbi, Türkiye’nin en büyük moda odaklı pazaryeri platformu Modacruz’da atıyor. Yüzbinlerce modasever kadın yazın keyfini sadece deniz, kum ve güneşle değil, mobil telefonu ve bilgisayarının başında da çıkarıyor. Modacruz’da yazlık kıyafet ve aksesuarların satışları yaz aylarında, önceki döneme göre ortalama yüzde 30’luk artış gösterdi. Satışlarını en çok artıran parçalar sırasıyla plaj çantası, şort, terlik, sandalet ve güneş gözlüğü oldu.

Çim yeşili, yavruağzı ve akuamarin bu yılın trend renkleri

Modacruz kadınları yazın trendlerini de belirliyor. Yazlık parçalarda bu yılın renkleri beyaz ve mavi idi. Trend haline gelen renkler ise çim yeşili, yavruağzı, akuamarin ve lila oldu. Bu yaz, ince plaj elbiselerine de büyük rağbet var. Özellikle geçtiğimiz yıllara göre maxi elbiseler daha çok ilgi görüyor. Tiril tiril kumaşları ve hafifliği ile kadınların favorisi haline gelen bu elbiselerde, bu sezon her zamankinden daha sık gördüğümüz çiçek desenleri en çok tercih edilenler oluyor.

Moda_ plajModacruz kadınları tasarruf ediyor, yazlıkları nakde çeviriyor

Siz de tatilini yaz sonunda ayarlayanlardansanız, önce Modacruz’a gelerek sezonda bulamadığınız veya gözünüze kestirip de bir türlü alamadığınız marka parçalara çok daha uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz. Eğer bu yıl için tatil defterini kapattıysanız da, beğenerek aldığınız ancak bir daha giymeyeceğinizi düşündüğünüz keyifli parçaları diğer Modacruz kadınlarıyla buluşturarak nakde çevirebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Gilead Türkiye’de Yeni Atama

Yenilikçi tedavileri Türkiye’de üretmeye yönelik önemli yatırımlar yapan ABD...

Yurt Dışı Alışverişte 30 Euro Limitinin Kaldırılmasına Halktan Büyük Tepki

7 Ocak 2026 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan kararla, yurt...

Parfums Christian Dior’un Kuzey Amerika’nın Başkanı Olivier Teboul oldu

Lüks tüketim dünyasının dev ismi Dior, stratejik bir yönetim...

Moda Sektöründe 2026 Toparlanma Yılı Olacak

Türkiye’nin global pazardaki en güçlü kaslarından biri olan moda...