OLEG CASSINI ARTIK DAHA YAKIN

Date:

Türkiye’deki 10’uncu mağazasını İstanbul Levent’teki MetroCity alışveriş merkezinde açtı. Yalnızca abiye tasarımlarını yer aldığı mağaza, iş dünyasının kalbinin attığı lokasyonu sayesinde, çalışan kadınların hayallerindeki abiyeye en pratik şekilde ulaşabilmesini sağlayacak.
Ana giriş katındaki Oleg Cassini mağazasına öğle arasında ya da mesai çıkında uğrayarak, şık bir kokteyle veya bir davete giyeceğiniz yeni elbisenize, kendi nişanlığınıza veya en yakın arkadaşınızın düğünü için artık seçmeniz gereken o mükemmel abiyeye hızlıca erişebilirsiniz.

olegcassini_abiye

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Jigsaw yeni tasarımcı olarak Melanie Walker ile anlaştı

İngiliz moda markası Jigsaw, Victoria Beckham ve Matches bünyesinde görev almış deneyimli tasarımcı Melanie Walker'ı yeni tasarım direktörü atadı.

Amazon ekim ayı Prime Day indirimleri ne zaman başlıyor?

Amazon, Ekim ayı Prime Day indirim tarihlerini 6-7 Ekim 2026 olarak duyurdu ve şimdiden bazı ürünlerde erken indirim fırsatları sunmaya başladı.

LVMH Avrupa’nın en değerli 10 şirketi arasından çıktı

Lüks tüketim sektöründeki daralma nedeniyle LVMH, 2017 yılından bu yana ilk kez Avrupa'nın en değerli 10 şirketi listesinden düştü.

Caudalie Group Paris merkezli kozmetik girişimi Talm şirketini satın aldı

Caudalie Group ilk kez bir marka satın alarak Paris merkezli kozmetik girişimi Talm bünyesine kattı.