OLEG CASSINI ARTIK DAHA YAKIN

Date:

Türkiye’deki 10’uncu mağazasını İstanbul Levent’teki MetroCity alışveriş merkezinde açtı. Yalnızca abiye tasarımlarını yer aldığı mağaza, iş dünyasının kalbinin attığı lokasyonu sayesinde, çalışan kadınların hayallerindeki abiyeye en pratik şekilde ulaşabilmesini sağlayacak.
Ana giriş katındaki Oleg Cassini mağazasına öğle arasında ya da mesai çıkında uğrayarak, şık bir kokteyle veya bir davete giyeceğiniz yeni elbisenize, kendi nişanlığınıza veya en yakın arkadaşınızın düğünü için artık seçmeniz gereken o mükemmel abiyeye hızlıca erişebilirsiniz.

olegcassini_abiye

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Moda sektörünün en zengin 100 isminin toplam serveti bir trilyon doları aşıyor

Moda dünyasının en zengin 100 isminin toplam serveti 1,07 trilyon dolara ulaşarak tarihi bir eşiği geride bıraktı.

Puma Avrupa yönetimini yeniden yapılandırıyor

Puma Avrupa operasyonlarının başına Fokko de Rooij'i getirirken Orta Avrupa Bölgesi Genel Müdürlüğü görevine Daniel Pustina atandı.

Versace ve Revolve moda ve güzellik girişimi başlatıyor

Donatella Versace, Revolve Group ile yeni bir moda ve güzellik girişimi kurarak şirketin kreatif direktörlüğü görevini üstleniyor.

Avrupa tekstil sektörü Çin ile ticaret açığını kapatmak için somut adım bekliyor

Avrupa tekstil sektörü, Çin ile yaşanan ticaret açığını dengelemek ve rekabet gücünü artırmak için Avrupa Birliği'nden somut adımlar atılmasını talep ediyor.