IVANA SERT ANADOLU YOLLARINDA

Date:

ivanasert-anadolu_-yollarindaÜnlü stilist ve moda tasarımcısı İvana Sert, tanıtım kampanyasını üstlendiği ‘Vernel Max Soft&Oils adlı ürünü için evlere “çat kapı” konuk oluyor.
Sert; “Yollara düşüyorum. Anadolu’daki, herhangi bir evin kapısını çalıp, konuk olacağım. Ancak beni evlerine konuk etmek isteyenler 03 Aralık 2016 tarihine kadar Vernel Max Soft&Oils satın alarak bakımına önem verdiği kıyafetleri ile birlikte fotoğrafını çekip, ardından #VernelAltinDamla hashtagi ile paylaşacak. Instagram ve Facebook üzerinden yapılan başvurular arasında seçilenlerin evlerini ziyarete gideceğim.
Aynen ‘günlerdeki gibi’ kadınlarla hem sohbet edeceğiz hem de günlerin değişmez yemeklerini tadacağız. Bu ziyaretlerde kadınların gardıroplarını yorumlayarak stil, moda ve kıyafet bakımı önerileri vereceğim” diyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Janoska Ensemble Bodrum Kalesi’nde Konser Verecek

Dünyaca ünlü Janoska Ensemble, 31 Ağustos'ta Bodrum Kalesi'nin tarihi...

Renkli Fotoğrafçılığın Efsane İsmi Harry Gruyaert Masterclass Düzenliyor

Fotoğraf dünyasının en prestijli kurumlarından CAMERA – Centro Italiano...

Bodrum Golf Club’ta Heykel Sergisi

Bodrum Golf Club, Türkiye'de bir ilke imza atarak çağdaş...

Eda Taşpınar Marka Kimliği Nasıl Oluştu?

Sosyal medya paylaşımlarıyla uzun yıllardır magazin gündeminde yer alan...