Anasayfa / MANŞET / ABDULLAH KİĞILI EXCLUSIVE CUT

ABDULLAH KİĞILI EXCLUSIVE CUT

Abdullah Kiğılı Exclusive Cut, özel yıkamalı keten kumaşlarla tasarlanan gömleklerle, sıcak yaz günlerinde stil sahibi erkeklerin kurtarıcısı oluyor. Tenin rahat nefes almasını sağlayan, hafif, ipeksi dokusu hem casual hem de şık kombinlerinizin en önemli parçası olmaya devam ediyor. Fildişi, gri, yeşil, pudra ve mavinin farklı tonlarıyla yaz aylarının trend ürünü keten gömlekler, bermuda şort ve pantolonlarla mükemmel uyumu sağlayarak şıklığınızın tamamlayıcısı oluyor.

Abdullah Kiğılı Exclusive Cut hakkında: Kiğılı’nın 75 yılı aşkın deneyimini terzi dikim hassasiyetiyle buluşturduğu tasarım markası Abdullah Kiğılı Exclusive Cut, 2006 yılında Türk tekstil sektörünün yapı taşlarından birini oluşturdu. Erkek modasının duayenlerinden Abdullah Kiğılı’nın adını taşıyan marka, organik liflerden sınırlı sayıda üretilen İtalyan kumaşları iddialı tasarımlarla şekillendirdi. Kalite ve kusursuz işçiliği bir araya getirerek seçkin çizgisiyle fark yaratmak isteyen erkeklerin tercihi olurken, zengin koleksiyonu ve kişiye özel ölçü seçenekleri ile ulaşılabilir lüks avantajını müşterilerine sunmaya devam ediyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.