Anasayfa / EKO-MODA / YURTBAY’DAN WOODEN SERİSİ

YURTBAY’DAN WOODEN SERİSİ

Natural tonlamalarla doğanın sade ve özgün formlarını mekânınıza taşıyan Wooden serisi, dinlendirici ve ferah ortamlar yaratarak karmaşadan uzak keyifli bir ortam sunuyor.Hayallerinizi süsleyen modern ve doğal yaşamı çok uzaklarda aramanıza gerek kalmadan, kendi ortamınızda yaratabilir, farklı renk seçenekleriyle hayalinizdeki konsepte uygun tasarlayabilirsiniz.

İngiliz Country tarzı bir ev düşünün, huzurlu ve doyumsuz, klasik dokuyu içinde barındıran ve sade & modern, yer karosu olarak döşeyeceğiniz Wooden serisi ile yeniden şekillenen bir ortam, uzun soluklu ve keyifli bir tasarım için yeterli olan her şeyi içinde var edebilen bir mekân…

İşte bu mottolardan yola çıkan Yurtbay Seramik Wooden serisi, size kendinizi özel hissettirerek, güzel anları keyifli bir ortamda yaşama imkânı tanıyan özgün bir seri.Doğanın ruhunuzdaki zarif tonlarla buluştuğu Wooden serisi, meşe, oxide, blue renk seçenekleri, 60×60 ebadı ile ayak bastığınız her yere zarafet katacak.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Zarif Adımların Sahibi

Zarif Adımların Sahibi: Nine West 2022 Sonbahar /Kış Koleksiyonu

Şıklığı, kalitesi ve özel tasarımları ile ön plana çıkan Nine West modayı kadınların adımlarına taşıyor!  …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.