Anasayfa / MANŞET / ADALET ! İNTİKAM ! TUTKU ! VE IVANA SERT

ADALET ! İNTİKAM ! TUTKU ! VE IVANA SERT

Stil ikonu Ivana Sert’in tasarladığı “Adalet, intikam, kazanma hırsı, tutku, aşk, gibi hisleri daha iyi özümsemenizi sağlayacak Ivana Sert By La Princesa Jewelry koleksiyonu cesaretli ve iddialı parçalardan oluşuyor

40 parçalık mücevher koleksiyonu “Ivana Sert by La Princesa Jewelry” ejderha, yılan gibi sembollerle süslü fantastik dünyadan parçalardan oluşuyor. Duygulara dair tüm detayları içinde barındıran koleksiyon, aşk, ihtiras, kazanma arzusu, özgürlük ve sonsuzluk içgüdülerine dokunuyor.

Ivana Sert koleksiyonu şöyle tanımlıyor:”Ateş kraliçesi gibi hissettiğiniz bir gün ya da gece ejderha gözünüzü takın ve dışarı çıkın, göreceksiniz ateşin tutkusu size geçecek, geçtiğiniz yerlerde sembolik yangınlar çıkacak.”

Yılbaşı stilinize farklı bir dokunuş için adresiniz Ivana Sert by La Princesa Jewelry olmalı. Çünkü özel olarak hazırlanan koleksiyonda yer alan yüzük, kolye, bilezik gibi parçalarla lüksü aksesuarlarınıza yansıtıp, yeni yıl ışıltısını yakalayabilirsiniz.

Ivana Sert By La Princesa Jewelry koleksiyonu yılbaşına özel fiyatlarla satılıyor. Yüzük, kolye, bilezik fiyatları 600 TL ile 7 bin TL arasında değişiyor

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye'de!

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye’de!

Aslında saç derisi asla kel kalmaz. Sadece seyrelmiş gibi görünen derideki tüyler zayıflar ve bölge …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.