Anasayfa / EKO-MODA / adidas Originals CLIMACOOL SERİSİNE 2000’LERDEN BUGÜNE UZANAN FARKLI BİR YORUM

adidas Originals CLIMACOOL SERİSİNE 2000’LERDEN BUGÜNE UZANAN FARKLI BİR YORUM

adidas Originals, yepyeni  görünümüyle yeniden sunulan Climacool serisinde, ayakkabının özgün ve estetik yapısını yeni ve çarpıcı renklerle donatıyor. adidas Originals, bu kez de 2000’lerin ikonlarını kutluyor.

Teknolojiyle birlikte yeni bir boyut kazanan tasarım çağının bir yansıması olarak adidas Originals Climacool, öncelikle ayakkabıya ismini veren orijinal malzeme yapısını koruyor. Ayakkabıya adını veren özgün malzeme korunarak üretilen en yeni model, 360 derece nefes alabilirlik sunan Climacool file saya, burun kısmındaki TPU yapı, orta kısımda yer alan katmanlar ve konfor sunan kumaş astar ile tamamlanıyor. İki yeni renk seçeneği ikonik ayakkabı estetiğine farklı yaklaşımlar sunuyor: yeni beyaz renk, kauçuk dış tabanı ile birlikte klasik günlük ayakkabı tarzını sergiliyor. Çarpıcı ve parlak bir camgöbeği renginden oluşan model ise 80’lerin sonlarındaki koşucuların cesur estetiğini simgeliyor.

İkonik Climacool görünümü, yaz mevsiminde, şehri keşfetmeye uygun yapısıyla 2000’lerin başındaki spor ayakkabısı modellerini yeni renk paleti ile süsleyerek kadınlar ile buluşturuyor. Beyaz ve cam göbeği tonlarında sunulan modeller, 21. yüzyıl ayakkabı tasarımına ait bir ikonu en keskin biçimde, yeniden ortaya çıkarıyorlar.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini aynı çatı altında buluşturan IN STREET, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.