Anasayfa / EKO-MODA / TOMMY HILFIGER 2017 İLKBAHAR/YAZ AYAKKABI VE ÇANTA KOLEKSİYONU

TOMMY HILFIGER 2017 İLKBAHAR/YAZ AYAKKABI VE ÇANTA KOLEKSİYONU

TOMMY HILFIGER 2017 İLKBAHAR/YAZ AYAKKABI VE ÇANTA KOLEKSİYONUNDA COŞKU VE ÖZGÜRLÜK BİR ARADA

İlhamını 1960’lı yılların aşk ve özgürlük ortamından alan Tommy Hilfiger 2017 İlkbahar/Yaz ayakkabı ve çanta koleksiyonu Summer of Love, günümüzün Amerikan rüyasını çiçek gücüyle özgürleştirerek ikonik görünümler ortaya çıkarıyor. 

Yaz mevsimi renklerini özel tasarımlarıyla buluşturan Tommy Hilfiger İlkbahar/Yaz 2017 ayakkabı ve çanta koleksiyonu, stillerin tamamlayıcısı olup, kendine güvenen görüntüler ortaya çıkarıyor. Sıcak havaların yansıması olan renklerin, Tommy Hilfiger’ın yenilikçi tasarımları ile buluştuğu koleksiyon kadın ve erkek ürünleri ile yaza damga vurmaya hazır.

Sarı, açık mavi, kırmızı, beyaz renklerinin zamansız uyumu minimal tasarımlara sahip çantalar ile buluşarak Tommy Hilfiger kadınını yansıtırken, sezonun trend silueti “saddle bag”ler eğlenceli dokunuşlarla birleşiyor. Sıcak havaların ve plaj partilerinin anahtar parçaları olan dolgu topuklar, espadriller ve babetler kadınlara yaz stilinde şıklık ve rahatlığı bir arada sunuyor. Mavi ve grinin tonları, Monaco mavisi, ateş kırmızısı, soluk beyaz, canlı pembe ve petrol yeşili gibi geniş renk paletinde tasarlanan koleksiyon, kadınların yazın tazeliğini günlük görünümlerine yansıtmasını sağlıyor.

Erkek için tasarlanan çantalarda ise fonksiyonel ve çekici tasarımlar ön plana çıkıyor. Erkek giyiminin yenilikçi ve ikonik çantaları görünüşlere minimal bir bakış açısı katıyor. Farklı, renkli ve cool özelliğini kaybetmeyen stil sahibi erkekler için tasarlanan ayakkabılar, günlük tarzlarda vazgeçilmezlerden oluyor. Spor tabanların klasik ve şık modellerle buluştuğu hybrid trendi, Tommy Hilfiger stilini gözler önüne seriyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini aynı çatı altında buluşturan IN STREET, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.