Anasayfa / EKO-MODA / HAMMER JACK’TEN TEK FİYAT KAMPANYASI

HAMMER JACK’TEN TEK FİYAT KAMPANYASI

Hammer Jack’ten sizi mutlu edecek bir kampanya daha. Tüm sezon sonu ürünlerde geçerli tek fiyat kadın ayakkabılar 59,99 TL erkek ayakkabılar 79,99 TL.

%100 deri yerli üretime sahip, günlük, spor, casual her tarza uygun tasarımları bir arada sunan koleksiyonu şimdi avantajlı fiyat seçeneği ile Viaport, 212 AVM ve Olivium AVM ‘de.

1925’TEN GÜNÜMÜZE HİZMET VERİYOR!

Hammer Jack, Mehmet Ali Urgan önderliğinde 1925 yılında Gaziantep’te 3,5 metrekarelik bir perakende ayakkabı dükkânında hayata geçmiştir. Hammer Jack 1960 yılında Mehmet Cevdet Urgan ile 2. nesil ayakkabı imalat sektörüne giriş yapmıştır. Hammer Jack 1980 yılına kadar üretimine Gaziantep’te devam etmiş ardından 1999 yılında Mehmet Ali Urgan ve Mehmet Dinçer Urgan yönetimine geçmiştir.

8 YIL SONRA HAMMER JACK 100. YILINI KUTLAYACAK

1925’ten günümüze hizmet veren Hammer Jack fabrikalarında 500’ü aşkın personele iş imkânı sağlamaktadır. Globalleşen dünyanın trendlerini yaşam stiline dönüştüren Hammer Jack 8 yıl sonra 100. yılını kutlayacak ve pazarlama entegrasyonuna devam edecektir.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Zarif Adımların Sahibi

Zarif Adımların Sahibi: Nine West 2022 Sonbahar /Kış Koleksiyonu

Şıklığı, kalitesi ve özel tasarımları ile ön plana çıkan Nine West modayı kadınların adımlarına taşıyor!  …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.