ŞIKLIĞINIZI İNCİ’NİN DERİ TERLİKLERİ İLE TAMAMLAYIN

Date:

100. yılını kutlayan İnci’nin Gamze Saraçoğlu Kreatif Direktörlüğü’nde hazırlanan 2017 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda yer alan terlikler bu yazın vazgeçilmezi oluyor.

İnci’nin tasarımı ile fark yaratan deri terlikleri, gündüzden geceye, günün her saatinde, kombinlerinize şıklık katıyor.

[vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1500921259232-32338eaa-927b-9″ include=”10688,10689″]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Chanel Harrods mağazasında kayak temalı özel bir alan açtı

Chanel, yaklaşan kayak sezonunu kutlamak amacıyla Londra'daki Harrods mağazasında İsviçre esintili özel bir chalet alanı kurdu.

Alışveriş yapanların tercihi hız yerine düşük maliyet oldu

Yeni bir araştırma, tüketicilerin alışveriş süreçlerinde teslimat hızı yerine daha düşük maliyetli seçenekleri tercih ettiğini ortaya koyuyor.

Kaiia ve Princess Andre iş birliğiyle yeni koleksiyon

Kaiia, Princess Andre ile hazırladığı 18 parçalık ilk günlük giyim koleksiyonu Princess Redefined için iş birliği yaptığını açıkladı.

Armani mirasçıları halka arz seçeneğine odaklanıyor

Armani mirasçıları, moda imparatorluğunun geleceği için sektör devlerine satış yerine halka arz seçeneğini önceliklendiriyor.