Anasayfa / MANŞET / AHU YAĞTU – MARKS & SPENCER İLKBAHAR YAZ 2018

AHU YAĞTU – MARKS & SPENCER İLKBAHAR YAZ 2018

“Benim için sade şıklık her zaman çok önemli. Özellikle bahar aylarında giydiğiniz bir jean üzerine, basic bir tişört ve blazer ceket ile stilinizi ön plana çıkarmanız mümkün”. – Ahu Yağtu

Oyuncu ve stil ikonu Ahu Yağtu, Marks & Spencer’ın marka dostu olarak stil ve kalitenin adresi İngiliz perakende devi Marks & Spencer’ın 2018 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’na eşlik ediyor.

Bahar aylarında gardıroplarımızın olmazsa olmaz parçaları Ahu Yağtu’nun da vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Her gardırobun temel parçalarından jeanler, desenli gömlekler, blazer ceketler, renkli trikolar ve anvelop elbiseler ile bahar mevsiminde de zamansız stilinizi yansıtmak için ideal seçimler sunuyor.

Her mevsimin öne çıkan parçalarından farklı kesimlerdeki jean modelleri ile şıklığınızı güçlendirirken hareket özgürlüğünüzün de keyfini çıkarabilirsiniz. Özellikle basenlere şekil vererek ince gösterme özelliği olan “Sculpt & Lift” jeanler ile yaza daha kolay hazırlanmak mümkün.

Marks & Spencer’ın her vücut şekline hitap eden anvelop elbiseleri hem gündüz hem de gece kullanabileceğiniz kurtarıcı parçalar arasında yer alıyor.

Marks & Spencer koleksiyonlarının ve zarif bir stilin vazgeçilmezi triko takımlarla, her duruma uyum sağlayan kombinler elde ederken, gardıropların daimi parçalarından duruşu ve şıklığıyla öne çıkan desenli gömlekler ile iddialı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Özellikle bahar mevsiminin vazgeçilmezi zamansız klasiklerden trençkotlarla stilinizi zenginleştirebilirsiniz.

Koleksiyonda yer alan tüm ürünlere Marks & Spencer mağazalarından ve https://www.marksandspencer.com.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.