Anasayfa / MANŞET / GÜNEŞLE DANS EDEN FLÖRTÖZ

GÜNEŞLE DANS EDEN FLÖRTÖZ

VOGUE EyewearVOGUE Eyewear, dünyaca ünlü model Gigi Hadid ile bir araya geldi. Ortaya şık, retro, bohem ve rock esintiler taşıyan göz alıcı bir koleksiyon çıktı. Farklı güzelliği ve çekici kişiliğiyle dikkat çeken ünlü modelin Vogue Eyewear için tasarladığı imza niteliğindeki Gigi Hadid Özel Koleksiyonu Nişantaşı Nopa’da cemiyet ve sanat dünyasından davetlilere tanıtıldı.Davete Deniz Akkaya, Hatice Aslan, Başak Boztepe, Bestemsu Özdemir, Merve Boluğur, Melisa Doğu, Dilşad Şimşek, Aslı Küseyrioğlu, Hande Can, Elisabeth Mass ve Ahmet Hakan gibi ünlü isimler katıldı.

2018 yazına damga vuracak göz kamaştırıcı Gigi Hadid yeni kapsül koleksiyonu, İbiza’nın nefes kesen deniz manzarasında Gigi’nin güneşin ışığını yansıtan ışıltısı ve enerjisiyle sergilendi.
VOGUE Eyewear Özel Koleksiyonunun yeni serisinde Gigi, güneşle dans eden, flörtöz, muzip, çekici, özgür, maceracı bir ruh haliyle çağdaş kadınla gerçek bir diyalog kuruyor ve artık kişiselleşen güzellik anlayışına davet ederken kadınlara soruyor: “İşte benim VOGUE’um ya seninki?”

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye'de!

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye’de!

Aslında saç derisi asla kel kalmaz. Sadece seyrelmiş gibi görünen derideki tüyler zayıflar ve bölge …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.