Anasayfa / MANŞET / Akdeniz Esintileri Southblue Markasıyla Şimdi LC Waikiki’de

Akdeniz Esintileri Southblue Markasıyla Şimdi LC Waikiki’de

Türkiye’nin en büyük moda perakende markası LC Waikiki, tasarımlarını doğa ve Akdeniz esintileriyle oluşturan premium markası SouthBlue ile rahatlığı ve fonksiyonel şıklığı bir arada sunuyor. Yaza özel erkek koleksiyonunu sunan SouthBlue, özgür ve ferah stilin adresi oluyor.

Modern çizgilerin konforla birleştiği SouthBlue’nun yeni erkek koleksiyonu, farklı form ve dokuları bir araya getiren doğayla barışık sade konseptiyle dikkat çekiyor. Koleksiyonda yer alan keten gömlekler, doğal dokulu armürlü şortlar ve özel kumaşlı polo yaka tişörtler sportif bir stil yaratmak isteyenler için öne çıkıyor. Yaz mevsiminin en trend renkleri yeşil, beyaz ve mavinin hakim olduğu koleksiyon, yazın sıcaklığı ve tatilin enerjisiyle birleştiriyor.

Bu yaz, tatil valizinize eklenecek birbirinden özel parçalar sunan SouthBlue, sportif şıklık yakalamak isteyen erkekleri yaz boyunca sahillere renk katmaya ve tarzını göstermeye davet ediyor. SouthBlue’nun yeni erkek koleksiyonunu seçili LC Waikiki mağazalarında ve lcwaikiki.com’da keşfedebilirsiniz.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.