Anasayfa / MANŞET / Altınyıldız Classics’ten Kış Mesajı “Sıkı Giyin, Değişiyoruz!”

Altınyıldız Classics’ten Kış Mesajı “Sıkı Giyin, Değişiyoruz!”

Sonbahar-kış koleksiyonuyla değişime odaklanan Altınyıldız Classics, başrolünde Burak Özçivit’in olduğu ve moda fotoğrafçısı Koray Birand yönetmenliğinde hazırlanan yeni reklam filmiyle “Sıkı Giyin, Değişiyoruz!” mesajı verdi.

Altınyıldız Classics, uzun dönemli iş birliğine imza attığı ünlü oyuncu Burak Özçivit’in başrolde ve moda fotoğrafçısı Koray Birand’ın yönetmenlik koltuğunda olduğu yepyeni moda filmiyle sezona iddialı bir giriş yapıyor.

“Sıkı Giyin, Değişiyoruz!” mesajıyla, kartopu savaşı atmosferinin yansıtıldığı film farklı tekniklerle çekildi. Özel kameralar yardımıyla elde edilen ultra ağır çekimler sayesinde tüm detaylar izleyiciler ile buluşturuldu. Bu çekim tekniğiyle Burak Özçivit ve diğer modellerin kartopu savaşı sırasında soğuk havaya karşı karizmatik duruşları ve kışa karşı meydan okuduklarını gösteren sert yüz ifadeleri tüm ayrıntılarıyla verildi.

Değişime odaklanan markanın smart ve casual stilleri bir arada, modern bir yorumla sunduğu yeni koleksiyonu rahatlıkla birbiriyle kombinlenebilen çok yönlü parçalardan oluşuyor. Kışın iç ısıtacak bu tasarımlar, şehirli erkeğin her saatine ve her anına uyum sağlayan aktif ve yenilikçi görünümleriyle de dikkat çekiyor. 

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.