Anasayfa / MANŞET / Sonbahar 2022 Tommy Jeans Koleksiyonu East Coast Prep

Sonbahar 2022 Tommy Jeans Koleksiyonu East Coast Prep

Sonbahar 2022 Tommy Jeans koleksiyonu East Coast Prep, bu sezonun kreatif destinasyonu olan Brooklyn’den ve hareketli sanat ve gençlik kültüründen ilham alıyor. Klasik prep kodlarını modern bir objektiften bakarak yıkan koleksiyon yeni bir sokak giyimi anlayışı getiriyor.

Her iki cinsiyet için oversize ve bol siluetler görülürken kadınlara crop kesimli stiller de sunuluyor. Rugby T-shirt, harfli ceket, chino pantolon ve ince çizgili gömlek gibi her dönemin ikonik stillerini yeniden tanımlamaya devam ederken modern Amerikan tarzının anlamını da sezon için güncelliyoruz.

Marka renklerimiz kırmızı, beyaz ve lacivert ile açtığımız koleksiyona nötr tonlar, pop renkler ve beklenmedik siyah dokunuşlar ekliyoruz. Blok renk uygulamalarının yeni yolları olarak damalı desen ve monokrom stiller prep yaklaşımımızı ileriye taşıyor. Sonbahar sezonunun kahraman ürünü Alaska şişme ceket de bu koleksiyonda öne çıkıyor. 100% geri dönüştürülmüş denim ve hemp denim inovasyonlarımızla denimde sürdürülebilirliği ilerletmeye devam ediyoruz. Bu sezon özgün Amerikan sokak giyimini daha da geliştirmeye odaklanıyoruz. 

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.