Anasayfa / MANŞET / Knıtss Sonbahar-Kış 2022/2023 Koleksiyonu ‘Creatıve You’ İle İçinizdeki Yaratıcı Kadını Ortaya Çıkarın

Knıtss Sonbahar-Kış 2022/2023 Koleksiyonu ‘Creatıve You’ İle İçinizdeki Yaratıcı Kadını Ortaya Çıkarın

Çağdaş triko markası KNITSS’in Sonbahar-Kış 2022/23 koleksiyonu ‘Creative You’ heyecan verici ve dinamik tasarım yaklaşımı ve sürdürülebilirlik felsefesi ile modern ve doğaya duyarlı kadınlara hitap ediyor.

İçinizdeki yaratıcılığı ortaya çıkarmak ve kendi stilinizi yaratmanız için tasarlanan koleksiyon, çağdaş sanatın ilham verici dünyasından aldığı ilham ile günün her anında giyilebilecek konfor odaklı parçalar ile kadınların iç dünyasının zenginliğini yansıtıyor.

Kadının her alanda aktif olan yaratıcı dünyası sezonun çıkış noktası olan kreatif ruhun doğal bir yansıması olarak karşımıza çıkıyor. Koleksiyon yeşilden maviye, sarıdan toprak tonlarına kadar uzanan geniş bir renk skalasına sahip. Doğadan esinlenilen desenler, sürpriz renk kombinasyonları, el işçiliği detayları ve farklı dokuları ile trikoya zengin bir seçki sunan KNITSS tasarımları her sezon olduğu gibi bu sezonda da şıklığı konforla buluşturuyor. 

Zamansız ve çağdaş stilleri KNITSS kadınları ile buluşturan ‘Creative You’ koleksiyonunda; tweed dokular, animalier desenler, klasik kış desenlerinin modern yorumları ve KNITSS’in olmazsa olmazı örgü oyunları çağla yeşili, krem, hardal orkide pembesi, koyu kahve ve cobalt mavi gibi renklerle buluşuyor. Extrafine merino, merino-tencel karışımlar, %100 kaşmir ve kaşmir karışımlar, organik koton merino dokular, oversize hırkalar, geniş kombin seçeneği sunan farklı kesimlerde pantolonlar, triko ceketler, rahatlığın ön planda olduğu çeşitli formlarda triko üstlerle birleşiyor.

Aynı zamanda KNITSS’in Apres-Ski kapsül koleksiyonu, longwear ve essential tasarımları her kış sezonunda olduğu gibi bu sezonda koleksiyondaki yerini alıyor.  

KNITSS tasarımları, markanın İstanbul Akmerkez, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi, Emaar, Ankara Armada, Bodrum Midtown mağazaları ve Mandarin Oriental Bosphorus butiğinde misafirlerini bekliyor. Dilerseniz yenilenen www.knitss.com online alışveriş sitesinden de evinizin, ofisinizin konforunda KNITSS ürünlerine ulaşabilirsiniz.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.