Anasayfa / MANŞET / Rahatlığına Önem Veren Erkekler İçin Dagi’den Yeni Ev & Uyku Ve Rahat Giyim Koleksiyonu

Rahatlığına Önem Veren Erkekler İçin Dagi’den Yeni Ev & Uyku Ve Rahat Giyim Koleksiyonu

Kaliteli ve konforlu giyimin öncü markası Dagi, yeni erkek pijama ve ev giyim koleksiyonunda erkeklere hem şıklık hem aradıkları rahatlığı sunuyor. Ekose, çizgi ve mikro desenlerin öne çıktığı koleksiyonda aynı zamanda                  %100 Supima pamuk içeren tişörtler de yer alıyor. 

Dagi, yeni erkek ev&uyku ve rahat giyim koleksiyonu ile konforlu ve rahat bir stili önemseyenlere yeni ürünlerini sunuyor. Lacivert, indigo mavi tonları ve bordo renkleri ile ekose, çizgi ve mikro desenleri de barındıran koleksiyon, sadeliği tercih edenlere de hitap ediyor. Koleksiyonda, pijama takımları alt üst takımlar ve sabahlık tasarımları yer alıyor. Geniş ürün seçenekleriyle Dagi, mevsim geçişinde arzu edilen rahatlığı ve şık ev stilini sunuyor.

Ekose ve çizgi desenlerin yer aldığı, yumuşak tuşeli kumaşlardan oluşan takımlar her yaştan erkeğe hitap ediyor. Evde kaliteli vakit geçirmek kadar, pijama ve ev giyimde dekaliteyi önemseyen erkekler için aynı zamanda %100 Supima pamuk içeren tişörtler ile tencel kalitesiyle üretilen altlar da koleksiyonda sunuluyor. 

Dagi’nin konforlu ve rahat bir stil sunan erkek ev&uyku ve rahat giyim koleksiyonunu keşfetmek için ww.dagi.com.tr veya Dagi mağazaları ziyaret edilebilir.  

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.