Anasayfa / MANŞET / Ariş Pırlanta ile Yeni Yılda Tüm Dilekleriniz Gerçek Olsun!

Ariş Pırlanta ile Yeni Yılda Tüm Dilekleriniz Gerçek Olsun!

Ariş Pırlanta ile Yeni Yılda Tüm Dilekleriniz Gerçek Olsun!

Ariş Pırlanta’nın Dilek Kolyeleri yeni yılda size sevgi, şans, bolluk, müjde ve umut getirecek. Yeni yıl dileklerinizin rehberi olacak Dilek Kolyeleri, 2020’de vazgeçilmez takılarınız arasında yer alacak.

 

 

2020 sevgi, şans, bolluk getirecek

Birbirinden farklı tasarımlarıyla dikkat çeken kolyelerin her biri bir dileği ifade ediyor. Altın el işçiliğinin en güzel örneğini sunan kolyeler, yeni yılda arzularınıza eşlik ederken, anlamlı bir hediye vermek isteyenler için de ideal seçenekler sunuyor. Sizi ve sevdiklerinizi mutlu edecek, yeni yılda tüm güzellikleri, sürprizleri hayatınıza taşıyacak olan Dilek Kolyeleri, Ariş Pırlanta’nın Semboller Koleksiyonu’nun da en ilgi çeken parçalarını oluşturuyor. Dileklerinizi ifade etmenin en güzel halini yansıtan bu eşsiz kolyeler, Ariş mağazalarında sizi bekliyor.

Aşkla, sanatla, ustalıkla…

113 yıllık geçmişiyle mücevher sektörünün köklü ve öncü markası Ariş ustalığı, tasarım gücü ve kalitesi ile fark yaratıyor. Müşteri memnuniyetini daima ön planda tutarak, en kaliteli mücevheri, en doğru fiyatla sunan Ariş, özel günlere, mutlu anlara pırlanta ışıltısı ile eşlik ediyor.

Dört nesildir pırlantanın sonsuz ışığından aldığı ilhamı aşkla, sanatla, ustalıkla birleştirerek her birinde farklı bir hikaye saklı tasarımlar üreten Ariş, altın; pırlantalı, elmaslı, incili ve renkli taşlı; yüzükler, kolyeler, küpeler, bileklikler ve aksesuarlardan oluşan çok geniş bir ürün yelpazesine sahip. Yaratıcı ve yenilikçi özelliklere sahip, aynı zamanda kişiye özel üretimi de yapılabilen 16 tane özel tasarım koleksiyonu bulunmaktadır.

Temaları ve hikayeleri olan bu koleksiyonların önemli bir kısmı patentli olup dünyada da bir ilk

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan Ariş Tektaş – Alyans Koleksiyonu ve tüm ürünleriwww.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini instagram (@aris_pirlanta)facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye'de!

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye’de!

Aslında saç derisi asla kel kalmaz. Sadece seyrelmiş gibi görünen derideki tüyler zayıflar ve bölge …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.