Anasayfa / MANŞET / Levi’s İlkbahar/Yaz 2020 Sezonunda Kaliforniya ile Fas’ı Buluşturuyor

Levi’s İlkbahar/Yaz 2020 Sezonunda Kaliforniya ile Fas’ı Buluşturuyor

Levi’s® Made & Crafted® Koleksiyonu, İlkbahar/Yaz 2020 Sezonunda Kaliforniya ile Fas’ı Buluşturuyor

Yumuşak, nötr çöl ve deniz renklerini koyu indigo tonlarda vurgularla zenginleştiren bu California Casbah koleksiyonu, iki güneşli destinasyonun bohem ruhunu harmanlıyor. Levi’s® Made & Crafted® serisini niteleyen sokak stili orantıları, Western vurgular, üstün kaliteli malzemeler ve konstrüksiyonlar bu koleksiyonda bir araya geliyor.

Levi’s® Made & Crafted® erkek giyim koleksiyonundaki krem ve ekru gibi nötr tonlar, koyu indigo mavi vurgularla bütünleniyor. Finiş ve dokularda seramik desenleri, düğün battaniyeleri, üst dikişler ve dağınık ağartma efektlerinin hakimiyeti görülüyor.

Öne çıkan parçalardan biri olan dökümlü, indigo boyama, suya dirençli yağmurluk Drop Shoulder Mackintosh, bol kesimli Relaxed Chino pantolonla tamamlandığında rafine bir sokak stili yaratıyor.

Levi’s® Made & Crafted® Global Tasarım Direktörü Nicolas Rendic “Bu sezon, sık görmediğiniz bir uygulama olarak bohem bir görünümü sokak giyiminin enerjisiyle kombine ediyoruz. Bohem taraf için Fas etkilerinden yararlandık ve geleceğin modası sokak giyimi kalıplarıyla bir araya getirdik. Hepsine düz, modern ve çok çağdaş bitişler uyguladık.” diyor.

İlkbahar/Yaz 2020 koleksiyonu favori deniminizi favori denim tulumunuza dönüştüren bir hareketle aynı tonlarda kombinasyonlar halinde giyilebilecek bir jean pantolon serisi ve Trucker Ceketler içeriyor

Parçalar nasıl kombine edilirse edilsin üretim ve kumaş kalitesi her zaman kendini gösteriyor. Örneğin düzensiz boyama ve ağartma efektleri denim parçaların çoğunda çarpıcı bir görsel doku yaratıyor. Ya da yenilikçi püskürtme renk uygulamaları trikolara benzersiz bir batik boyama efekti katıyor. Jean pantolonlarda ve Trucker ceketlerde el işi nakışlar, ayrıca renk ve taş yıkama karışımları tamamıyla göz alıcı bir koleksiyonu tamamlıyor.

Sürdürülebilirlik

Levi’s® Made & Crafted® koleksiyonu bu sezon sürdürülebilirlik konusunu daha da ileriye taşıyor. Bu kapsamda sorumlu bir şekilde yönetilen ormanlardan elde edilen ağaçlar ve geri dönüştürülmüş pamuklu parçalardan üretilen dayanıklı, yüksek kaliteli bir iplik olan Tencel™ x Refibra™ kumaşın kullanımı artırılıyor. İnanılmaz yumuşak bir dokunuşa sahip olan bu malzeme, pamukla karıştırıldığında geniş bir giyim yelpazesinde mükemmel döküm yaratıyor.

Pamuklaştırılmış kenevir de sürdürülebilirlik ibresini hareket ettiriyor

Type II Worn Trucker ve 502™ Slim Taper modellerinin kumaşları dokunurken katılan bu kenevir lifleri geleneksel pamuktan ayrıştırılamayacak bir his yaratırken üretiminde ciddi ölçüde daha az su ve pestisit kullanılıyor. Levi’s® Made & Crafted®, organik olarak yetiştirilen pamuğu denim alt parçalara, denim Trucker ceketlere ve triko üstlere entegre edecek. Organik tarım ve yetiştirme sistemleri, toprağın verimliliğini artırıp korurken toksik ve ısrarcı pestisit ve gübre kullanımını azaltıyor ve biyolojik çeşitliliğin sürdürülmesine yardımcı oluyor. Bu koleksiyon yüksek kalite ve rakipsiz stili çevresel sorumlulukla harmanlıyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.