Nil Karaibrahimgil: “Konser vermeyi özlemişim!

Date:

Nil Karaibrahimgil Zorlu Center’ı Şarkılarıyla Coşturdu

Zorlu Center’ın Zorlu Yılbaşı Festivali kapsamında önceki akşam konuğu, kendi yazdığı ve bestelediği şarkılarıyla ilham veren isimlerden Nil Karaibrahimgil’di.

Enerjik sahne performansı ile en sevilen şarkılarını bu kez Zorlu Center misafirleri için seslendiren Nil Karaibrahimgil, yüksek alkışlar eşliğinde sahnede yerini aldı. Organize İşler’in film müziği ‘Burası İstanbul’ şarkısıyla hayranlarını selamlayan ünlü sanatçı, ‘İyi ki’nin ardından ‘Tek Taş’ şarkısını sevenleriyle ile birlikte söyledi.

Sevilen şarkılarını ard arda söyleyen Nil Karaibrahimgil, sahnedeki enerjisi ve danslarıyla Zorlu Center misafirlerini büyüledi. Geçmişten günümüze dek uzanan ve dillerden düşmeyen şarkılarına yer veren Karaibrahimgil, gitarını eline alarak “Bugün evde bu şarkıyı prova ediyordum. Duvarda çocukluk resmim vardı ona bakarak söyledim. Siz de kendi çocuğunuza bakarak dinleyebilirsiniz. Sadece çocuklara değil herkesin kendine de söylemesi gereken bir şarkı” diyerek ‘Benden sana’ ya geçti. “Bu şarkıyı uzun zamandır söylemiyordum belki siz de duyduğunuza sevinirsiniz biraz tehdit içeriyor ama olsun” diyerek ‘Gitme Yoksa’ şarkısına yoğun alkış aldı.

“Aşık olamayanlar 2020’de inşallah aşık olurlar” temennisinde bulunan Nil Karaibrahimgil, ‘Resmen Aşığım’ şarkısını söyledi. ‘Bütün Kızlar Toplandık’ şarkısında kızlar ve erkeklere düet yaptıran Karaibrahimgil, “Konser vermeyi o kadar çok özledim ki beni çok mutlu ettiniz, çok teşekkür ederim” diyerek alkışlar eşliğinde sahneden ayrıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Trump Vergiyi Artırdı, Giyim Firmaları Los Angeles’a Çıkartma Yapacak

ABD Başkanı Donald Trump, 3 Nisan 2025 itibarıyla yürürlüğe...

Bilinçaltı Çalışmaları Kötüye Mi Kullanılıyor?

Belgrad Ormanı'ndaki trajik ölümün ardından bilinçaltı çalışmalarının riskleri gündeme...

Inditex 38,6 Milyar Euro’luk Satış Rekoru Kırdı

Zara, Bershka ve Massimo Dutti gibi dev markaların...

İbrahim Maalouf ve Hiba Tawaji Konserleri

Ünlü müzisyenler İbrahim Maalouf ve Hiba Tawaji, Piu...