Anasayfa / MAGAZİN / MARKA Konferansı’nın 20. Yılında ‘Ey Özgürlük’ Şarkısıyla Final

MARKA Konferansı’nın 20. Yılında ‘Ey Özgürlük’ Şarkısıyla Final

MARKA Konferansı’nın 20. Yılında ‘Ey Özgürlük’ Şarkısıyla Final

20’nci yılında İstanbul temasını merkeze alan MARKA Konferansı muhteşem bir kapanış ile sona erdi. Konferans, yazar ve sanatçı Zülfü Livaneli ile ünlü müzisyenler Kenan ve Ozan Doğulu kardeşlerin seslendirdiği ‘Ey Özgürlük’ şarkısıyla final yaptı.

Lider konferans kuruluşu Yürekli‘nin Yapı Kredi World ana sponsorluğunda düzenlediği ve 20’nci yılında merkezinde İstanbul temasının yer aldığı MARKA Konferansı sona erdi. Çırağan Palace Kempinski’nin saray binasında, 2000’e yakın iş liderinin katılımıyla açılan konferansın kapanışı yazar ve sanatçı Zülfü Livaneli ile ünlü müzisyenler Kenan ve Ozan Doğulu kardeşlerin seslendirdiği ‘Ey Özgürlük’ şarkısıyla yapıldı.

MARKA Konferansı’nın kapanış oturumunun konuğu yazar ve duayen sanatçı Zülfü Livaneli idi

Gazeteci Balçiçek İlter moderatörlüğündeki oturum alkışlarla defalarca kesildi. Oturumun sonunda İlter, Livaneli’nin ünlü ‘Ey Özgürlük’ şarkısını hatırlatarak, bir sürpriz yaptı. Piyanonun başında Ozan Doğulu, ‘Ey Özgürlük’ şarkısını çalmaya başladı. Ardından Kenan Doğulu şarkıyı seslendirdi. Tüm katılımcılar ve Livaneli için büyük bir sürpriz oldu. Seyircinin de şarkıya eşlik etmesiyle MARKA Konferansı 20’nci yılını ruhuna yakışır bir şekilde noktaladı.

Sahnede Livaneli ile buluşan Kenan Doğulu şarkının nakaratını Livaneli ve tüm katılımcılarla birlikte söyledi.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye'de!

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye’de!

Aslında saç derisi asla kel kalmaz. Sadece seyrelmiş gibi görünen derideki tüyler zayıflar ve bölge …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.