Anasayfa / MANŞET / Artun Kis’in “Aditis” Koleksiyonu Renklerin Tılsımıyla Büyülüyor

Artun Kis’in “Aditis” Koleksiyonu Renklerin Tılsımıyla Büyülüyor

Tasarımlarını bir mücevher olmanın ötesinde kadınların ruhuna ince bir dokunuş olarak tasarlayan Artun Kis’in “Aditis” koleksiyonu, renklerin sınırsız özgürlüğünü mücevher tutkunlarıyla buluşturuyor.

Mücevherin ışıltısına renklerin tılsımını da katan Artun Kis, “Aditis” koleksiyonuyla safir, zümrüt ve yakut taşlarının eşsiz güzelliğini ustalıkla harmanlıyor. Renklerin yüksek enerjisini, tasarımların her detayında hissettiren ve zarifliğin iddiasını çizgilerine yansıtan koleksiyon “Aditis”, pırlantanın tekdüzeliğine yepyeni bir yorum getiriyor.

Doğadan aldığı taşları yılların tecrübesiyle işleyen ve yarım asra yakın bir zamanda pek çok kadının ruhuna dokunan Artun Kis, “Aditis” koleksiyonunda; safirin sonsuzluk hissi yaratan mavisini, zümrüdün huzur veren yeşilini ve yakutun iddialı kırmızısını yaratıcı tasarımlarla ortaya koyuyor. Renklerin dans ettiği koleksiyonuyla sınırsız ve değerli bir dünyanın kapılarını açan Artun Kis, maddenin ve hayatın renklerini karıştırdığı mücevherlere ruh katıyor.

“Aditis” Koleksiyonu, Değerini ve Pırıltısını Kaybetmeyen Taşlardan Oluşuyor

Pırlantanın zarif dokunuşuyla birleşerek bir sanat eseri yaratan rengarenk taşlar, “Aditis” koleksiyonunda siyah ve beyazın keskinliğini yıkıyor. Koleksiyonlarındaki her parçanın bambaşka bir evren yarattığı anlayışıyla tasarımlarını gerçekleştiren Artun Kis, hikâyesini üzerinde taşımak isteyen mücevher tutkunlarının tercihi oluyor. Işıltısında binbir renk barındıran pırlanta, “Aditis” koleksiyonuyla mücevher severlere yazın coşkusunu üzerinde yaşatma fırsatı sunuyor.

Modanın vazgeçilmezi olan yeşil, mavi, kırmızı gibi pek çok renk, “Kis” imzalı “Aditis” koleksiyonuyla takıların da ayrılmaz parçası oluyor. Zamansız ve nesiller boyu kullanılacak ürünler tasarlayan Artun Kis, hem değerini hem de pırıltısını yıllarca kaybetmeyecek taşları özenle seçerken, “Aditis” koleksiyonunda kullanılan renklerin tamamı da değerli taşlardan oluşuyor. Geleceğin ışıltısıyla renklerin sınırsız özgürlüğünü bir araya getiren bu koleksiyonda, doğanın benzersiz güzellikteki pırlanta taşları, üstün işçilikle nadide parçalar hâline geliyor. 

Yaratıcılık ve yılların tecrübesiyle mücevhere can veren Artun Kis, değerli taşları emekle yoğurarak en üst seviyede müşteri hizmeti anlayışını ortaya koyduğu atölye ve mağazalarında mücevher severlerin beğenisine sunuluyor.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye'de!

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye’de!

Aslında saç derisi asla kel kalmaz. Sadece seyrelmiş gibi görünen derideki tüyler zayıflar ve bölge …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.