AŞKA ÇAĞIRAN KOLEKSİYON

Date:

Dünyanın en büyük moda evlerinden Christian Dior‘un 2016 Raf Simons İlkbahar Yaz koleksiyonu cıvıl cıvıl bahar renkleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Paris Moda Haftası‘nda düzenlenen defilede sonrasında çokça tartışılan koleksiyon hakkında aşka çağıran koleksiyon yorumları yapılıyor.
Bahar renklerinin fütüristik romantizmle yorumlandığı koleksiyon büyük ilgi görmüş duruma

İşte Dior İlkbahar / Yaz 2016 defilesi

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Travis Mathew ve Liberty London golf koleksiyonu için birleşti

Travis Mathew ve Liberty London, ikonik baskıları performans odaklı golf elbisesi tasarımlarıyla birleştiren yeni bir koleksiyonu piyasaya sürdü.

Uluslararası mağazalar zinciri erkek modası bölümlerini yeniden yapılandırıyor

Uluslararası mağazalar zinciri, değişen tüketici beklentileri doğrultusunda erkek modası bölümlerinde stratejik bir dönüşüme gidiyor.

Moda dünyasında jazz ayakkabısı trendi

Moda dünyasında jazz ayakkabısı tasarımları Celine ve Bottega Veneta gibi markaların koleksiyonlarıyla yeniden popülerlik kazanıyor.

John Galliano ve Zara iş birliğinde fast couture dönemi

John Galliano, Zara için tasarladığı Re{form} Zara Vol. 1 koleksiyonu ile fast couture akımının zirvesini temsil eden yeni bir dönemi başlatıyor.