Anasayfa / MANŞET / #AŞKAGEL

#AŞKAGEL

Penti_SevgililerGunuPenti Sevgililer Günü’nde sizi aşka davet ediyor.Aşkın simgesi kalbi 14 Şubat’ın yıldızı yapan Penti, bu yıl herkesi ‘Aşka’ getirecek iç giyim ve ev giyim tasarımlarıyla özel bir koleksiyon sunuyor.

Aşk denilince ilk akla gelen kırmızının yanında bu yıl fuşya, pembe ve siyah tonlarında da oldukça iddialı ürünlerle karşımıza çıkan Penti, iç giyimde kalpli baskılar, kiraz desenleri ve jakar ile feminen duruşu ön plana çıkarıyor. Tüm bu detaylar iç giyimde straplez modellere ve korselere de taşınırken, ev giyiminde hem şık hem de rahatlığı tercih edenler için kalp desenli şortlu pijama takımları koleksiyonda yerini alıyor. Aşkı baştan ayağa yaşayacağınız 14 Şubat için özel olarak tasarlanan Penti çorap koleksiyonu ise Sevgililer Günü koleksiyon bütünün en önemli parçası olarak dikkat çekiyor.

Aşkınızı Penti’ye anlatın, o herkesle paylaşsın
Bu yıl #AşkaGel diyerek aşka davet eden Penti, mesajlarınızı paylaşmak için size kapılarını açıyor. Duygularınızı küçük mesajlar eşliğinde #AşkaGel hashtag’i ile paylaşın, Penti seçili mağazalarının vitrinlerinde ve sosyal medya hesaplarında herkesle paylaşsın!

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.