Anasayfa / MAGAZİN / GEL AFFET SARIL!

GEL AFFET SARIL!

tadelleTadelle keyfine doyamayanlar 14 Şubat Çarşamba günü Bağdat Caddesi’ne kurulacak Aşk Tüneli’ni ziyaret ederek unutulmaz bir Sevgililer Günü deneyimi yaşayacak.

Sevgililer Günü’nde, sevdiğine aşkını en tatlı şekilde anlatmak isteyenler, aşkını haykırmak için biraz cesarete ihtiyaç duyanlar, gönlünden geçenleri bir çırpıda söyleyip hafiflemeyi umanlar… Tadelle yardımınıza yetişiyor! Üzerinde sev, sarıl, eğlen, haykır, gül gibi ifadeler bulunan Tadelle paketleri, 14 Şubat’ta hem duyguları dolu dolu yaşamaya çağırıyor hem de gülümsetecek lezzetli bir hediye alternatifi oluyor. “Hayat sen nasıl istersen öyle” diyen Tadelle, şimdi 7’den 77’ye herkese aşkını dilediğince yaşamasını söylüyor. Üzerinde onlarca farklı ifadenin yer aldığı Tadelle’ler Türkiye’nin dört bir yanındaki binlerce satış noktasında bulunabilir.

Aşk Tüneli çiftleri bekliyor
Sevgililer Günü keyfini doyasıya yaşamak isteyenler, 14 Şubat Çarşamba günü kurulacak Tadelle’nin Bağdat Caddesi’ndeki Aşk Tüneli’ni de ziyaret edebilir. 5 dakikalık eşsiz Sevgililer Günü deneyimi sırasında aşıkları, dev bir Tadelle paketi şeklinde tasarlanan tünelde 3 farklı odada birbirinden güzel ve farklı sürprizler bekliyor. İlk odada kısa bir romantik film izleyip, ardından şık bir restoran şeklinde düzenlenen ikinci odada Tadelle çikolatalarını tadan çiftler, son odada canlı müzik eşliğinde romantik bir dansla aşklarını tazeleyerek çok farklı bir Sevgililer Günü etkinliği deneyimlemiş olacaklar.

Tadelle

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Akustik Türkçe Pop Müzik yapıyorum

Akustik Türkçe Pop Müzik yapıyorum!

Bugüne kadar ‘Bulutlara Esir Olduk’, ‘Beni İyi Sanıyorlar’, ‘Küsme Aşka’, ‘Yok Sanayım’, ‘Sükut-u Hayal’, ‘Kendime …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.