Anasayfa / EKO-MODA / ATASAY 19 YENİ FRANCHISE VERECEK

ATASAY 19 YENİ FRANCHISE VERECEK

Atasay Kamer: Şirket olarak vizyonumuzu dünya şirketi olmak olarak ifade ediyoruz. Bu ifadenin altını doldurmak amacıyla her hanede en az bir müşterisine dokunacak kadar yerel, marka değeriyle de globalde karşılık bulmuş bir Atasay yaratmak için sürekli çalışıyoruz. Global bir markayı mahallenin kuyumcusu yapmak üzere hayata geçirdiğimiz Atasay Shop projemiz, bu hedefimizin temelini oluşturuyor

Atasay mücevherat franchise mağaza zincirine yeni halkalar ekliyor. Yurtdışı mağazaları ile mağaza sayısı 155’e yükselen Atasay, yatırım planları kapsamında franchise olarak bu yıl 19, önümüzdeki üç yıl içinde ise 54 yeni mağaza açmayı planlıyor.

Atasay Mücevherat CEO’su Atasay Kamer konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Büyüme planlarımız doğrultusunda yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bugün itibariyle yurtiçinde 44 ilde, 125’i franchise olmak üzere toplam 148 mağaza ve 53 ilde 200 satış noktamız var. Yurtdışındaki mağazalarımız ile birlikte toplam mağaza sayımız 155’e yükselmiş durumda. Orta ve uzun vadede yurtdışındaki mağaza sayımızı artırmayı planlıyoruz. Bugün için yurtdışındaki mağazalarımızın oranı toplam mağazalarımızın yüzde 4,5’ini oluşturuyor. Yurtdışındaki mağaza sayımız ile Türkiye’deki mağaza sayımızı önümüzdeki 10 yıl içerisinde eşit hale getirmeyi hedefliyoruz. Bu doğrultuda yılsonuna kadar yurtiçinde 19’u franchise olmak üzere 21; yurtdışında ise 1 yeni mağaza açmayı planlıyoruz. Atasay’ın güvenilir marka imajının oluşturduğu hazır müşteri potansiyelinden yararlanmak isteyen yatırımcılar ile güçlerimizi birleştirerek yeni mağaza yatırımlarına devam etmeyi planlıyoruz” dedi.

Atasay Franchising koşulları

Franchising sistemi kapsamında mağaza açmak isteyen yatırımcıların her yönüyle hazır bir sisteme dâhil olacaklarının altını çizen Kamer, “Yatırımcılarımız için belli kriterlerimiz bulunuyor. Buna göre, öncelikle caddelerde ana lokasyon veya AVM’lerde giriş kat mağazaları olmasını tercih ediyoruz. Mağazanın en az 3 metre cepheli olması gerekiyor. Konsepte göre 25 m2-300 m2 arası büyüklüğe sahip olması ve yatırımcının işin başında olması bizim için önemli kriterler arasında yer alıyor. Yatırım bedelleri de metrekare ile orantılı olarak 225 bin ile 1 milyon 250 bin dolar arasında değişiyor” dedi.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini aynı çatı altında buluşturan IN STREET, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.