Anasayfa / GÜZELLİK / Avon İle Cildiniz Her Daim Işıl Işıl

Avon İle Cildiniz Her Daim Işıl Işıl

Her daim ışıl ışıl parlayan tertemiz bir cilt için Avon, size yepyeni bir cilt bakım rutini sunuyor. Özel olarak formüle edilen ve normal ciltler için geliştirilen yeni Avon Nutra Effects Radiance Micellar Jel Temizleyici cildinizi derinlemesine temizlerken cildin doğal ışıltısıyla parlamasına yardımcı olur.

 Cilde dost papaya ve nar özlerinden oluşan C vitaminli bir antioksidan karışımı olan Avon Nutra Effects Radiance Micellar Jel Temizleyici, cildinize ihtiyacı olan canlı görünümü kazandırırken cildin nem bariyerinin korunmasına yardımcı olur. 

Avon Nutra Effects ürünleri ile günlük bakım adımları çok kolay. Avon Nutra Effects Radiance Micellar Jel Temizleyici ile cildinizi derinlemesine temizledikten sonra SPF20 ile güneşin zararlı etkilerine karşı koruyan Avon Nutra Effects Radiance Gündüz Kremi cildinizin ihtiyacı olan nemi sağlayabilirsiniz.  Cilt tonunuzu eşitlerken cildinizi kolaylıkla nemlendirebileceğiniz Avon Nutra Effects Radiance BB Krem ise içeriğindeki papaya özleri ile cildinizin canlı görünüm kazanarak güzelleşmesine yardımcı olur. 

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlem Su Küçük, ilkbahar …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.