Anasayfa / MANŞET / H&M ESSENTIALS’in Yeni Koleksiyonu Kalıcı Olmaya Geliyor

H&M ESSENTIALS’in Yeni Koleksiyonu Kalıcı Olmaya Geliyor

Zamansız tasarım. Yüksek kalite. Mükemmel uyum. Bunlar, H&M ESSENTIALS gardırop temellerinin ana özellikleri. Konusu tamamen yavaşlama üzerine kurulu. Zamana direnen giysiler yaratma. Anlatacak bir hikayesi olan kıyafetler. Sonsuza kadar saklamak isteyeceğiniz parçalar. Erkek kıyafet stillerinin bu serisi 20 Ekim’de mağazada ve hm.com’da online olarak piyasaya sürülecek.

H&M ESSENTIALS konsepti, modada uzun ömürlülük fikri üzerine kuruldu ve yüksek kaliteli materyallerden yapılmış zamansız, ustalıkla kesilmiş tasarımlardan oluşan bir koleksiyon olarak kendini gösteriyor. Kalıcı ve her zaman güncel bir gardırobun temelini oluşturan, tekrar tekrar döneceğiniz parçalar. Erkek müşteriler için uzun ömürlü bir stil platformu oluşturarak, tişört, kot pantolon ve gömlek gibi kıyafetlerin her zaman hazır olmasını sağlıyor. Ayrıca H&M’in iş modelinin bir kısmını da trendlerin yavaşlama döngüsüne kaydırıyor.

“Erkek tasarım ekibi, klasik erkek giyim parçalarını inceledi ve bu zamansız ama modern koleksiyonu oluşturmak için titizlikle gereken bileşenlere ve ayrıntılara odaklandı. Konseptle çalışmaya ve zaman içinde daha da geliştirmeye devam edeceğim için heyecanlıyım.” diyor Ross Lydon, H&M Erkek Giyim Tasarım Direktörü.

Lansman sırasında koleksiyon, ayrı ayrı numaralandırılmış toplam 12 farklı stil barındırıyor ve asla aynı anda 20’den fazla benzersiz ürün içermiyor. İlk olarak, kişiye özel ceket, tişört, kapüşonlu üst, sweatshirt, Oxford gömlek, gömlek, kot pantolon, ince örgü kazak, kalın örgü kazak, blazer, pantolon ve chino pantalon gibi günlük olmazsa olmazlar var. Hepsi, geri dönüştürülmüş Melton yünü ve geri dönüştürülmüş polyester gibi daha sürdürülebilir materyaller de dahil olmak üzere dayanıklı, yüksek kaliteli materyallerden yapılmıştır. Renk paleti, klasik nötr tonlar ile seçili mevsimlik tonların bir karışımıdır.

Koleksiyonda daha fazla şeffaflık sağlamak için H&M, kıyafetlerin arkasındaki tasarım süreci, geliştirme, stil, materyaller ve tasarım hikayesini anlatan “The Making” adlı sahne arkası serisini tanıtıyor. Ek olarak, koleksiyondaki bazı kıyafetler, teknoloji girişimi EON tarafından oluşturulan benzersiz bir dijital kimliğe sahip olacak. Mobil cihazlar tarafından tarandığında dijital kimlik, müşterileri daha fazla bilgi edinmek, satın almak veya aynı kıyafeti yeniden almak için ilham verici ve bilgilendirici bir mikro siteye yönlendirir. The Making ve Digital ID birlikte, müşterilere her gün giydikleri kıyafetlerle ilişkilerini derinleştirmeleri için daha fazla yol sunacak ve bu kıyafetlerle ilgilenmek, onarmak ve geri dönüştürmek için daha da büyük nedenler sağlayacak. Uzun ömürlülük ve döngüsellik sadece marka ve müşterileri birlikte çalıştığı zaman elde ediliyor.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.