Anasayfa / EKO-MODA / AVVA İLE BU YILIN EN ŞIK MEZUNU SİZ OLUN…

AVVA İLE BU YILIN EN ŞIK MEZUNU SİZ OLUN…

Yazın yaklaşmasıyla lise ve üniversite öğrencilerini mezuniyet heyecanı sardı. AVVA, son trendin izlerini taşıyan takım elbiseleriyle yeni mezunların gözdesi olacak.

Yaz aylarının yaklaşmasıyla lise ve üniversite son sınıfta okuyan öğrencileri mezuniyet balosu heyecanı sardı. Yeni mezun olacak genç kızlar renk renk tuvalet ve abiye modelleri arasında kaybolurken genç erkeklerin bu dönemdeki en büyük yardımcısı ise yine AVVA oluyor.

EN POPÜLER MEZUN AVVA!

AVVA, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet baloları ve törenlerinin, erkek giyim sektörü arasında en büyük yıldızı olacak. 2018 ilkbahar-yaz erkek modasının bütün izlerini taşıyan klasik takım elbise modellerinin yanında, AVVA’nın bir çeşit “alametifarikası” olan “casual smart” modellerin de, yeni mezun gençlerin favorisi olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

CEKET VE MONTLARDA YÜZDE 50 İNDİRİM!

Öte yandan AVVA, gençler için unutulmaz izler taşıyacak bu dönemde bütçeleri de ihmal etmiyor. Zira AVVA’nın mezuniyete özel tüm ceket ve mont modellerinde başlatılan yüzde 50’lik indirim kampanyası, gençlerin ve ailelerin bütçelerini de rahatlatıyor.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Sevdiklerinizin Yüzlerini Gülümsetecek Yeni Yıl Hediye Alternatifleri IN STREET’ten!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini aynı çatı altında buluşturan IN STREET, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.