Anasayfa / MAGAZİN / MODA VE BESLENME TUTKUNLARI HARVEY NICHOLS’TA BULUŞTU!

MODA VE BESLENME TUTKUNLARI HARVEY NICHOLS’TA BULUŞTU!

Harvey Nichols, “sürdürülebilir moda ve beslenme” üzerine gerçekleşen sohbete ev sahipliği yaptı.

Moda ve iyi yaşamı birleştiren özel davete, iş, cemiyet ve sanat dünyasının tanınan isimlerinden Demet Sabancı Çetindoğan, Simge Telman, Işıl Reçber, Aysun Mamak, Sedef Baran, Nora – Talia Kalpakçıoğlu, Filiz Bulutçu, Nilüfer Bulut, İlkem Öztürk, Meltem Demir, Cansen Yeni, Sibel Kerimoğlu, Silvia Mağripli , Merih Turan, Zeynep Germen, Zafer Kozanoğlu ve Tülin Kartoz katılım gösterdi.

Etkinliğe, Vogue Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Seda Domaniç, Dice Kayek markasının tasarımcılarından Ayşe Ege ve İyi Yaşam ve Beslenme Uzmanı Diyetisyen Dilara Koçak konuşmacı olarak katıldı.

Son dönemlerin en popüler konularından moda, beslenme ve sağlıklı yaşam Harvey Nichols’ta moda tutkunlarını bir araya getirdi.

Dünya çapında modaya yön veren Vogue Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Seda Domaniç, Dice Kayek markasının tasarımcılarından Ayşe Ege ve İyi Yaşam ve Beslenme Uzmanı Diyetisyen Dilara Koçak, son dönemde hayatımızda önemli rol oynayan sürdürülebilir moda ve beslenme konusuna dikkat çekerek tavsiyelerde bulundu.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye'de!

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye’de!

Aslında saç derisi asla kel kalmaz. Sadece seyrelmiş gibi görünen derideki tüyler zayıflar ve bölge …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.