Anasayfa / GÜZELLİK / AXE BARBER SHOP PARTİSİ

AXE BARBER SHOP PARTİSİ

Begüm BirgörenYeni saç bakım serisi ile kullanıcılarını yanlış veya doğru erkek tanımının olmadığı, etiketlemenin, kalıpların, sınırlamaların yaşanmadığı bir dünyaya davet eden AXE’ın Barber Shop etkinliği gerçekleştirdi. AXE Barber Shop partisine aralarında Ahu Yağtu, Ayşe Hatun Önal, Deniz Marşan, Onur Baştürk, Simge Fıstıkoğlu, moda tasarımcıları Zeynep Tosun, Tuğba Ergin, Gökay Gündoğdu, Niyazi Erdoğan, tasarımcı Batya Kebudi, oyuncular Begüm Birgören, Sercan Badur, Ayhan Bozkurt’un da bulunduğu moda, sanat ve tasarım dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Dj Kiwi performansıyla eğlenen davetliler mekanda kurulan AXE Barber Shop’u ziyaret ederek farklı saç stillerini deneyimlediler.

AXE Barber Shop’ta erkekler, farklı stillerde saç tasarımlarıyla kendilerini keşfederek istedikleri tarzı yansıttılar. AXE’ın gün boyu sağlamlık ve güçlü tutuş sağlayan Adrenaline, dağınık ve mat görünüm sevenler için Urban, klasik ve keskin görünüm tercih edenler için Signature saç şekillendirici serisi ile özgürleşmeye saçlarından başladı

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlem Su Küçük, ilkbahar …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.