BEŞİKTAŞLILAR ŞAMPİYONLUK ALIŞVERİŞİNDE

Date:

Kişiye özel giyim alanında klasik çizgisini, çağdaş moda trendleri ile yorumlayan Corrente, 2016 Yaz Koleksiyonu‘nu Park Şamdan‘da tanıttı.

Corentte’nin sahibi, Beşiktaş JK İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak’ın eşi Vuslat Albayrak’la ev sahipliği yaptığı geceye; Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İkinci başkan Ahmet Nur Çebi ve eşi Berna Çebi, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, Yönetim Kurulu Üyelerinden Yalçın Kaya Yılmaz ve eşi Aylin Yılmaz, Hakan Özköse ve eşi Hatice Özköşe, Berkan Gocay ve Arzu Gocay, pazar günü yeni yönetime girecek olan Hüseyin Mican, Berk Hacıgüzeller ile futbolculardan Tolga Zengin, Cenk Tosun ve eşi Ece Tosun‘un da aralarında bulunduğu spor, iş ve cemiyet dünyasından bir çok isim katıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Moda sektörünün en zengin 100 isminin toplam serveti bir trilyon doları aşıyor

Moda dünyasının en zengin 100 isminin toplam serveti 1,07 trilyon dolara ulaşarak tarihi bir eşiği geride bıraktı.

Puma Avrupa yönetimini yeniden yapılandırıyor

Puma Avrupa operasyonlarının başına Fokko de Rooij'i getirirken Orta Avrupa Bölgesi Genel Müdürlüğü görevine Daniel Pustina atandı.

Versace ve Revolve moda ve güzellik girişimi başlatıyor

Donatella Versace, Revolve Group ile yeni bir moda ve güzellik girişimi kurarak şirketin kreatif direktörlüğü görevini üstleniyor.

Avrupa tekstil sektörü Çin ile ticaret açığını kapatmak için somut adım bekliyor

Avrupa tekstil sektörü, Çin ile yaşanan ticaret açığını dengelemek ve rekabet gücünü artırmak için Avrupa Birliği'nden somut adımlar atılmasını talep ediyor.