Anasayfa / GÜZELLİK / Bio-Oil ile Yaz Aylarında Çatlak Bakımınızı İhmal Etmeyin

Bio-Oil ile Yaz Aylarında Çatlak Bakımınızı İhmal Etmeyin

Etkinliği klinik çalışmalarla kanıtlanan Bio-Oil, vücudunuzdaki çatlakların görünümünü hafifletirken, çatlak oluşumunu da önlemeye yardımcı oluyor.

Yaza daha sağlıklı, güçlü, daha iyi görünerek girmek isteyenlerin hazırlıkları aylar öncesinden başlıyor ve kendilerine daha fazla özen gösteriyor. Tatil zamanı geldiğinde ise deniz, güneş, kumun keyfini çıkartırken bakımı ihmal edebiliyoruz.  Ancak hızlı kilo alıp vermek, hormon değişimleri, hamilelik, vücut geliştirme, genetik faktörler gibi birçok farklı nedenle ortaya çıkabilen çatlak görünümünü azaltmak için düzenli bakım gerekiyor. Etkisi Almanya, ABD ve Güney Afrika’da farklı tıp fakültelerinde yapılan klinik çalışmalarla kanıtlanan Bio-Oil, çatlak oluşumunu önlemeye ve mevcut çatlakların görünümünü hafifletmeye yardımcı oluyor. 

Bio-Oil’in etkisini görebilmek için düzenli olarak günde iki kez karın, göğüs, bel, kalça, bacak gibi çatlak oluşumuna yatkın bölgelere masaj yaparak kullanılması gerekiyor. Formülünde papatya, biberiye, lavanta ve kalendula yağları, A ve E vitaminlerinin yanı sıra çok özel bir etken madde olan PurCellin Oil™ bulunan Bio-Oil, kolayca emildiği için cildi yağlandırmadan nemlendiriyor. Yüz bölgesinde de kullanılabilen Bio-Oil, kırışıklık görünümü ve leke görünümünü azaltmaya destek oluyor.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlem Su Küçük, ilkbahar …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.