Anasayfa / MANŞET / Deotak Krem Deodorant ile Ofiste Ter Kokusuna Son!

Deotak Krem Deodorant ile Ofiste Ter Kokusuna Son!

Terlemek doğal bir durum olsa da beraberinde ter kokusu oluştuğunda hem siz hem de çevreniz bu durumdan rahatsız olabiliyor.

Özellikle kapalı ortamlarda çalışanlar için ter kokusu büyük bir soruna dönüşebiliyor. Türkiye’nin ilk ve tek krem deodorant markası Deotak, ekstra koruma sağlayan 7 kat etkili* formülüyle terlemeyi engellemeden ter kokusunu önlemeye yardımcı oluyor.

Yaz aylarında kapalı ortamlarda çalışıyorsak klima, havalandırma gibi imkanlardan yararlansak da terleyebiliyoruz. Terlemek çok doğal ve sağlıklı bir süreç. Hele de sıcak günlerde… Ancak terlemenin beraberinde ter kokusu varsa bu durum sadece bizi değil çevremizi, iş arkadaşlarımızı da rahatsız ediyor. Türkiye’nin ilk ve tek krem deodorantı Deotak, klinik olarak kanıtlanan etkisi ve D-Panthenol katkılı formülü sayesinde ter kokusuna karşı 7 kat etkili* koruma sağlıyor.

Farklı cilt yapılarına özel formüller sunan 4 çeşidi ile Deotak Krem Deodorant, duş veya banyo sonrası kolayca uygulanarak ter kokusuna karşı koruma sağlıyor, cilt tarafından hızla emildiği için giysilerde iz de oluşturmuyor.  Classic Krem Deodorant, her cilt için uygun yapısıyla koruma sağlıyor. Hassas ciltler için özel olarak formüle edilen Soft Krem Deodorant, içeriğinde Allontoin katkılı formülünü barındırıyor. Fresh Krem Deodorant formülündeki mentol sayesinde cilde ferahlık kazandırırken, Plus Krem Deodorant ise içeriğindeki doğal bir yağ olan Tea Tree Oil sayesinde ter kokusuna karşı ekstra bir koruma sağlıyor.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hipertansiyona Karşı 7 Etkili Öneri!

Hipertansiyona Karşı 7 Etkili Öneri!

Hastaların yarısının hipertansiyonundan haberi yok! Sağlıksız beslenme, hareketsizlik, fazla kilo, stres ve zararlı yaşam alışkanlıkları …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.