Anasayfa / GÜZELLİK / We Are Paradoxx Ürünleriyle Yaz Aylarında Hızlı Saç Şekillendirmenin Keyfini Çıkarın

We Are Paradoxx Ürünleriyle Yaz Aylarında Hızlı Saç Şekillendirmenin Keyfini Çıkarın

Yaz aylarında; hızlı şekil alan, hacimli ve sağlıklı saçlara kavuşmak için We Are Paradoxx’un doğal içerikli saç şekillendiricilerine tatil bavulunuzda yer ayırın!

We Are Paradoxx hacim veren saç şekillendirici ürünleriyle yaz sıcaklarında hızlı kuruyan, hacimli ve dolgun saçlara kavuşmanızı sağlıyor. Doğal içerikli, vegan ürünleriyle saçlarınızı şekillendirirken nemli ve parlak saçlar için ihtiyaç duyduğunuz bakımı da sunuyor.

WE ARE PARADOXX VOLUME BLOW DRY SPRAY

%94 doğal içeriğe sahip olan We Are Paradoxx Volume Blow Dry Spray, saça hacim veriyor. Saçın köklerine uygulandığı için fön sırasında saçı kaldırıyor ve daha gür, daha hacimli saçlar yaratıyor. Ayrıca fön sırasında saçın çabuk kurumasını sağlıyor. İçeriğindeki beyaz ısırgan otu saça hacim kazandırmaya, parlaklık katmaya ve saçın daha sağlıklı görünmesine yardımcı oluyor.

WE ARE PARADOXX VOLUME TEXTURE SALT SPRAY

%88 doğal içeriğe sahip olan We Are Paradoxx Texture Salt Spray, İrlanda deniz tuzu (Kelt deniz tuzu) içeriyor. Saçlara seksi bir görünüm kazandırıyor. Esnek dokulu ve tam hacimli doğal görünümlü plaj dalgaları oluşturuyor. Kelt tuzu saç tellerine doku vererek hacim kazandırıyor. İçeriğinde bulunan keçiboynuzu balı ve beyaz ısırgan otuyla ise yazın yıpranan saçlara şekillendirmenin yanı sıra benzersiz bir bakım sağlıyor.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlem Su Küçük, ilkbahar …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.