Anasayfa / MANŞET / BOĞAZDA ‘AVUSTURYA MODASI’

BOĞAZDA ‘AVUSTURYA MODASI’

Avusturya Kültür OfisiAvusturya Ticaret Ofisi, Avusturya modasını İstanbul’a taşıdı. Avusturyalı 12 farklı markanın koleksiyonları özel bir defile ile Avusturya Başkonsolosluğunda sergilendi.

Avusturya Ticaret Ofisi, Avusturya modasını Türkiye’de tanıtmak için özel bir defile düzenledi. Ünlü markaların tasarladığı özel koleksiyonlar İstanbullu modaseverlerle buluştu. Avusturya’nın önde gelen markaları Ella, In or Near, KTM, Lenzing, Libra, Manuel Essl, Maurizio Giambra, Miju, Mike Galeli, Mitzii, Sportalm ve Wolford’un özgün, dikkat çeken modelleri büyük beğeni topladı.

AVUSTURYAYeniköy’deki Avusturya Başkonsolosluğu’nun ihtişamlı salonunda gerçekleşen defilede top modeller sezon trendlerinden özel ve zengin seçkiler sundu. Parti kıyafetlerinden gece elbisesine, kayak kıyafetlerinden aksesuarlara kadar uzanan koleksiyonları podyumda Ece Gürsel, Şebnem Schafer, Günay Museyeva ve Wilma Elles başta olmak üzere ünlü modeller tanıttı.

Avusturya Büyükelçisi Dr. Ulrike Tilly, Avusturya İstanbul Başkonsolosu Gerhard Lutz, Ticari Konsolos Georg Karabaczek, Süleyman Orakçıoğlu, Gülsüm Azeri, Burak Hakkı, Ferhan İstanbullu gibi iş, sanat ve cemiyet dünyasından birçok önemli ismin izlediği defile modaseverleri büyülü bir yolculuğa çıkarttı

Gecede konuşan Ticari Konsolos Georg Karabaczek: “Avusturya bir kayak, çikolata ve müzik ülkesi olarak biliniyor fakat bunların yanında Avusturya yüksek teknolojiye sahip bir endüstri ülkesi. Bugün burada Avusturya’dan gelen çok önemli markalar ve tasarımcıları var. Avusturya ve Türk ekonomisi birlikte çok iyi işler çıkarıyor. Bu iki ülke arasındaki ilişkiler çok güçlü ve iki kültür birbirini daha da zenginleştiriyor. Bu etkinliği bugün burada yapmamızın en önemli nedenlerinden biri de budur.” diye belirtti.

Avusturya Başkonsolosluğu ve Avusturya Kültür Ofisi iş birliği ile gerçekleşen defilenin ana sponsoru Lenzing Innovative by Nature, Tencel Feels so Right, Bulung Logistic olurken, bronz sporsorluğunu ise Boehlerit, Rail Cargo Logistics ve Vakıfbank üstlenmiştir. Gecenin ikram sponsoru ise Food İstanbul ve Julius Meini oldu.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.