Anasayfa / GÜZELLİK / KİŞİYE ÖZEL BEDEN TASARIMI

KİŞİYE ÖZEL BEDEN TASARIMI

kişiye özel beden tasarımıKas estetiği; sağlıklı, dinamik, fit, atletik ve kaslı bir bedene sahip olabilmek için uygulanan bir vücut şekillendirme operasyonudur.Operasyon; kasların bombeleştiği alanlardaki yağ dokusunun korunması veya artırılması, kasların çukurlaştığı alanlardaki yağ dokusunun ise liposuction tekniğiyle alınması üzerine kurgulanır. Bu sayede, kasların belirginleşmesi ve görünür hale gelmesi sağlanır.
Kas estetiği operasyonları, kas kitlesine şekil kazandırılmasına ve atletik bir vücutta doğal olarak görülen kasların ortaya çıkmasına hizmet eder. Vücuda dışarıdan herhangi bir malzemenin veya implantın uygulanmadığı operasyon; vücutta var olan kasların daha belirgin hale gelmesini sağlayarak fit ve kaslı bir beden görünümü oluşturur.

Günümüzün estetik değerleri doğrultusunda, özellikle geniş ve kaslı omuzlar, kaslı kollar, yağsız bir karın ve belirgin karın kasları sağlıklı ve estetik bir görünümün kaçınılmaz unsurları haline gelmiştir.

Estethica’da kas estetiği; sağlıklı, dinamik, fit, atletik ve kaslı bir vücut görünümümü ile kişiye özel beden tasarımı olarak değerlendirilmektedir.

Estetik ve plastik cerrahi uzmanlarımız, vücuttaki kas ve yağ dokusunu değerlendirerek, en iyi sonucun alınmasına yönelik kişiye özel kas estetiği operasyon planı yapmaktadır.

Operasyonla bel bölgesi inceltilebilir ve bel kasları ortaya çıkarılabilir. Erkeklerde daha atletik bir görünüm sağlamak için özellikle omuz, kol, göğüs ve karın kaslarının belirgin hale getirilmesi hedeflenir.

Kas estetiğinin en sık uygulandığı bölge karındır. Bu nedenle, kas estetiği operasyonları erkekte “six pack (baklava) estetiği”, kadında “two pack estetiği” olarak bilinmektedir. Genel anestezi altında uygulanan ve vücut kıvrımlarına denk gelen 4-5 mm uzunluğundaki küçük cerrahi kesiler ile operasyon gerçekleşir. Karın kaslarının bombeleştiği alanlardaki yağ dokusunun korunması veya artırılması, kasların çukurlaştığı alanlardaki yağ dokusunun ise liposuction tekniği ile alınması üzerine kurgulanır. Erkeklerde altı kas bombesinin görüldüğü baklava karın (six pack), kadınlarda sağda ve solda iki kas bombesinin görüldüğü kaslı bir karın (two pack) elde edilir. Göğüs bölgesinde yağlanma veya jinekomasti (meme büyümesi) olan erkeklerde, liposuction uygulanarak daha fit ve kaslı bir göğüs görünümü hedeflenir.

Kas estetiği operasyonu: oldukça pratiktir ve kısa sürede uygulanır. Ağrısız bir operasyon olan kas estetiği uygulaması sonrasında iz kalmaz ve iyileşme süreci oldukça hızlıdır.

Operasyondan hemen sonra dinamik, fit, atletik ve kaslı bir bedene kavuşulmasını sağlar. Göğüs, sırt, kollar, bacaklar, karın ve bel bölgesi kas estetiği operasyonlarının yapılabildiği bölgelerdir.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Temiz İçerikli Cilt Bakım Markası Celenes By Sweden’dan Onarıcı Bakım Serisi: Sea Buckthorn

Temiz İçerikli Cilt Bakım Markası Celenes By Sweden’dan Onarıcı Bakım Serisi: Sea Buckthorn

İsveç’in endemik bitkilerini ve doğal termal sularını kozmetik bilimi ile buluşturan Celenes by Sweden’ın yüksek …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.