Anasayfa / MANŞET / İLK KEZ İSTANBUL’DA…

İLK KEZ İSTANBUL’DA…

Oriental Fashion Show istanbulOriental Fashion Show Paris, Raffles Hotel ile gerçekleştirdiği işbirliği ile çok özel bir defile için İstanbul’da moda severlerle buluştu. Türk, Rus, Azeri, Faslı ve Lübnanlı tasarımcıların son koleksiyonlarını sundukları bu defile tüm dikkatleri üzerine topladı.

Türk tasarımcılardan Yıldırım Mayruk ve Erol Albayrak, Rusya’dan Slava Zaitsev, Azerbaycan’dan Fakhriya Kahlafova ve Maleone, Lübnan’dan Abed Mahfouz, Fas’tan Bouchra Filali ve Alisse NuerA gelinlik markası Oriental Fashion Show’un 28. defilesinde buluştular.
Türk tasarımcılarla yabancı tasarımcıları ilk kez Türkiye’de bir araya getiren sıra dışı defileye Gönül Yazar, Zerrin Bilimer, Leyla Atalık, İnci Gazioğlu, Işıl Reçber, Arzu Kaprol, Hakan Akkaya, Jülide Berkman, Arzu Özal, Arzu Kunt, Hande Sezer Pekçam, Berrin Zorlu, Buket Taşdelen, Ebru Sanver, Ela Soysal, Leyla Adalı, Fatoş Hataylı, Jülide Berkman, Metin & Zeynep Fadıllıoğlu, Sedefhan Oğuz gibi cemiyet ve iş dünyasından ünlü isimler katıldı.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.