İLK KEZ İSTANBUL’DA…

Date:

Oriental Fashion Show istanbulOriental Fashion Show Paris, Raffles Hotel ile gerçekleştirdiği işbirliği ile çok özel bir defile için İstanbul’da moda severlerle buluştu. Türk, Rus, Azeri, Faslı ve Lübnanlı tasarımcıların son koleksiyonlarını sundukları bu defile tüm dikkatleri üzerine topladı.

Türk tasarımcılardan Yıldırım Mayruk ve Erol Albayrak, Rusya’dan Slava Zaitsev, Azerbaycan’dan Fakhriya Kahlafova ve Maleone, Lübnan’dan Abed Mahfouz, Fas’tan Bouchra Filali ve Alisse NuerA gelinlik markası Oriental Fashion Show’un 28. defilesinde buluştular.
Türk tasarımcılarla yabancı tasarımcıları ilk kez Türkiye’de bir araya getiren sıra dışı defileye Gönül Yazar, Zerrin Bilimer, Leyla Atalık, İnci Gazioğlu, Işıl Reçber, Arzu Kaprol, Hakan Akkaya, Jülide Berkman, Arzu Özal, Arzu Kunt, Hande Sezer Pekçam, Berrin Zorlu, Buket Taşdelen, Ebru Sanver, Ela Soysal, Leyla Adalı, Fatoş Hataylı, Jülide Berkman, Metin & Zeynep Fadıllıoğlu, Sedefhan Oğuz gibi cemiyet ve iş dünyasından ünlü isimler katıldı.

[vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1541602235562-5755f116-f4b3-8″ include=”16133,16132,16131,16130,16129,16128″]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Makyaj sanatçısı Nina Park kendi markasını kuruyor

Ünlü makyaj sanatçısı Nina Park, kendi adını taşıyan kozmetik markasını piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

TOM FORD Eyewear; Stilin En Güçlü İmzası

Moda dünyasında sofistike estetiğin ve iddialı tasarım anlayışının simgelerinden...

Marks and Spencer ve Coco de Mer iş birliği

Marks and Spencer ve lüks marka Coco de Mer, geniş beden aralığına sahip yeni bir iç çamaşırı koleksiyonu için bir araya geliyor.

Bahar düğünleri için en şık elbise tercihleri

Bahar düğünleri sezonunun başlamasıyla birlikte davetliler için öne çıkan elbise modelleri ve tasarım seçenekleri belli oldu.