BÜYÜK YAZ İNDİRİMİ

Date:

Karaca yeni sezon alışverişlerinde %50 indirim kampanyası başlattı. Karaca, 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda doğanın ihtişamını yansıtan canlı renkleri ve modelleriyle dikkat çekiyor.

Karaca, sıcak yaz aylarında serinleten kumaşları ile gömlekten trikoya, ceketten ipek bluzlara ve elbiselere, şortlardan tişörtlere kadar kadın ve erkekler için özel koleksiyonu ile moda severleri alışverişe davet ediyor.

Karaca'dan indirim Karaca_yeni koleksiyon Karaca_yaz indirim Karaca_yaz fırsatı Karaca_koleksiyon KARACA_indirim Karaca-Toss-%50indirim-estore karaca_ yüzde 50 KARACA

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Nike S&P 100 endeksinden çıkarılıyor

Nike yönetimi, şirketin S&P 100 endeksinden çıkarılmasının operasyonel süreçleri etkilemeyeceğini ve S&P 500 üyeliğinin sürdüğünü açıkladı.

Bursa çocuk giyim sektöründe 33 ülkeden alıcıyı ağırladı

Bursa'da düzenlenen Junioshow fuarı, 33 ülkeden 300 yabancı alıcıyı çocuk giyim üreticileriyle buluşturarak yeni ihracat bağlantılarına zemin hazırladı.

H&M Barselona’da yeni üretim ofisi açıyor

H&M küresel üretim ağını güçlendirmek amacıyla Barselona'da yeni bir ofis açacağını duyurdu.

John Lewis Noel dönemi için 10 binin üzerinde personel alacak

John Lewis Partnership, Noel dönemindeki yoğun talebi karşılamak amacıyla 10 bin 400 kişiye istihdam sağlayacağını duyurdu.