Anasayfa / MANŞET / CESUR STİL..

CESUR STİL..

IRIS APFEL VE NUDE İŞBİRLİĞİModern yaşama kusursuzca uyum sağlayacak şekilde tasarlanmış koleksiyonlarıyla dikkat çeken Şişecam’ın global tasarım markası Nude, kuruluşundan itibaren benimsediği “Yalın güzeldir” mottosunu, 97 yaşındaki stil ikonu Iris Apfel’in fark yaratan cesur stiliyle birleştirdiği yeni kampanyasını duyurdu..Nude’un, renkli ve dinamik kişiliği dünya genelinde ilgiyle takip edilen Iris Apfel ile iş birliği yapmasının en önemli nedeni, ünlü stil ikonunun Nude’un geleneksel sınırların ötesine geçen tarafını çok iyi yansıtması oldu.
İngiltere, Amerika, İtalya ve Türkiye başta olmak üzere bir çok ülkenin dahil olduğu global kapsamlı kampanyanın lansmanı, Iris Apfel’in de katılacağı bir organizasyon ile 18 Ekim tarihinde New York’ta gerçekleştirilecek.
Bu iş birliği kapsamında Nude, Iris’in kalıplara sığmayan tarzından ilham alarak tasarlanan özel koleksiyonlar da sunuyor. Iris Apfel’den ilham alan tasarımlar arasında, canlı renkler ve desenlerle yeniden tasarlanan Tomas Kral’ın Beak ve Ayşe Birsel’in Mono Box koleksiyonları bulunuyor. Iris Apfel iş birliği ile tasarlanan koleksiyonların tamamı ise Maison & Objet 2019 Fuarı’nda tasarım severlere sunulacak.

“Iris Apfel;Gördüğünüz gibi pek minimalist biri değilim. Üst üste aksesuarlar takmaya ve renkli giyinmeye bayılırım. Ancak bu benim yalın düşünmediğim anlamına gelmez. Nude benim yalın tarafım. Yalınlık bir düşünce biçimi ve bence yalın güzeldir.”

 

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.