Anasayfa / MODA YOLU / Chimi İle Sıcak Yaz Günlerinde Stilini Ortaya Koy

Chimi İle Sıcak Yaz Günlerinde Stilini Ortaya Koy

Chimi İle Sıcak Yaz Günlerinde Stilini Ortaya Koy

Stockholm merkezli Chimi Eyewear; 8 renk ve 11 farklı stilde sunulan yeni CORE Collection ile bu yaz, retro esintili silüetleri modern ve cesur tasarımlarla yeniden yorumluyor. 

İsveçli tasarımcı Charlie Lindström’ün benzersiz gözlükler yaratma hayaliyle, çocukluk arkadaşı Daniel Djurdjevic ile birlikte Stockholm’de kurduğu Chimi Eyewear, cesur bir yaşam tarzı için tasarlanmış gözlük koleksiyonuna bir yenisini daha ekliyor: Yeni İlkbahar/Yaz 2023 CORE Collection

Yeni İlkbahar/Yaz 2023 CORE Collection

“Bir gözlük asla yeterli değil” mottosuyla rengarenk gözlükleri hayatımıza sokan Chimi, renkli insanların yaşam tarzlarına uygun ve birinci sınıf İtalyan asetatından üretilmiş el yapımı şık tasarımlarla asla tek güneş gözlüğü ile yetinmeyenlere hitap ediyor. Yüksek kaliteli ve uygun fiyatlı Chimi Eyewear, Core Collection ile renkleri kendi stilleriyle eşleştirmeyi seven herkese klasik kare, yuvarlak, oval, cat-eye, dikdörtgen ve kelebek silüetleriyle birçok farklı seçenek sunarken hareketli bir yaza davet ediyor.

Chimi CORE Collection, tamamı el işçiliği, % 100 UV ışınlarına karşı korumaya sahip, darbeye dayanıklı CR39 lens kullanılarak üretiliyor. 11 farklı stil ve ruh halinizi yükseltmeyi garanti eden 8 renk alternatifiyle sunulan Chimi’ler, eğimli cesur kesimleri ve doğrusal bağlantılarıyla yeni unisex gözlük koleksiyonunda yeniden yorumlanıyor ve modern oranlarla rafine ediliyor. Dünyanın en kaliteli lens üreticisi Mazzuchelli imzası taşıyan Polarize lenslere sahip Chimi gözlükler, premium malzemeler ve titiz tasarımla yaz modasına ışık tutuyor.

Chimi Core Collection 2023, siyah, yeşil, ekru, tortoise, kahverengi, gri, şeffaf, koyu gri   renk seçeneklerinin yanı sıra, her yüz tipine uygun farklı kesimlerle tasarlandı.

Hakkında Moda Tava

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Tek Gözlük, Çoklu Kullanım: Kişiye Özel Tasarlanmış İşlevsel Gözlük

Tek Gözlük, Çoklu Kullanım: Kişiye Özel Tasarlanmış İşlevsel Gözlük

Hem güneşin zararlı ışınlarından korumak hem de görme kusurlarını ortadan kaldırmak amacıyla tasarlanan Papary Sunglasses’ın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.