Anasayfa / GÜZELLİK / Cilde Koruma Kalkanı: Polaar Sun

Cilde Koruma Kalkanı: Polaar Sun

UVA ve UVB ışınlarına karşı etkili, doğal ve organik filtrelere sahip olan Polaar Sun serisi ile cildiniz koruma altında!

Bahar aylarının gelmesiyle güneş yüzünü gösterdi, yaz tatili planları başladı.

Peki, güzel, doğal, uzun ömürlü bir bronzluk elde ederken aynı zamanda cildinizin güneşten zarar görmesini nasıl engelleyebilirsiniz? Aradığınız cevaplar Polaar Sun serisinde!

POLAAR VERY HIGH PROTECTION SUN CREAM SPF50+

Polaar Very High Protection Sun Cream SPF50+, kremsi dokusu ile UVA ve UVB ışınlarını etkili bir şekilde engelleyerek cilt yaşlanmasına karşı güçlü koruma sağlıyor. Cildi derinlemesine nemlendirerek ve besleyerek hücre DNA’sının korunmasını artıran bu suya dayanıklı krem, hafif ve yağsız yapısıyla cilde kolayca yayılıyor. Oldukça etkili bir filtre kokteyline sahip Very High Protection Sun Cream SPF50+, optimum koruma için geniş spektrumlu organik filtreleri ve güneş radyasyonunu emerek tüm UVA ve UVB ışınlarına etki ediyor.

POLAAR VERY HIGH PROTECTION TINTED SUN CREAM SPF50+

Tüm cilt tipleri için uygun olan 50+ koruma faktörlü ve cilt tonunu eşitleyen renkli güneş koruyucu krem, UVA ve UVB ışınlarını etkili bir şekilde engelleyerek cilt yaşlanmasına karşı güçlü koruma sağlıyor. Beyaz iz bırakmadan yüze ve vücuda kolayca yayılan krem, cildi derinlemesine nemlendirerek ve besleyerek hücre DNA’sının korunmasını artırıyor. Cilde güçlü bir koruma sağlaması yanı sıra pürüzleri örtüyor, cilt tonunu eşitliyor ve aydınlık bir görünüm yaratıyor.

POLAAR VERY HIGH PROTECTION SUN CREAM SPF50+ WITHOUT PERFUME

Oldukça etkili korumaya sahip, suya dayanıklı Polaar Very High Protection Sun Cream SPF50+ Without Perfume, cildi derinlemesine nemlendirerek, cilt yaşlanmasına karşı koruma sağlıyor. En geniş spektrumu kapsayacak şekilde en iyi UVA-UVB filtrelerinden ve mineral filtrelerden oluşan yüksek performanslı bu ürün, güneşin zararlı etkilerini yok ederken, yararlı etkilerini cilde geri yansıtıyor.   

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Kışın Yıpranan Saç Ve Cildin Canlandırılmasına “Nemli” Çözüm

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özlem Su Küçük, ilkbahar …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.