Anasayfa / MANŞET / Günlük Şıklığınızı Dime Tribe İle Tamamlayın Her Zaman Bir Adım Önde Olun

Günlük Şıklığınızı Dime Tribe İle Tamamlayın Her Zaman Bir Adım Önde Olun

Hem şık hem de sade olmak Dime Tribe ile artık çok kolay. İddialı, güçlü ve tutkulu Dime Tribe mücevher ve aksesuarları, özgün detaylarıyla günlük şıklığınıza şıklık katarak bir adım önde olmanızı sağlıyor.

Dime Tribe tasarımlarının sadeliğin ve şıklığın anahtarı olduğunu söyleyen markanın yaratıcısı Ateş Ahlatcı, “Müşterilerimiz, günlük şıklıklarını tamamlamak için büyük ve gösterişli ürünler yerine abartıdan uzak daha minimal ürünleri tercih ediyor. Ayrıca görüyoruz ki günlük şıklıklarını tamamlamayı tercih ettikleri ürünler arasında manevi anlam yükledikleri tasarımlar da bulunuyor” dedi.

Otoriter, iddialı, asi, farklı, sofistike ve özgün detaylara sahip mücevher ve aksesuar markası Dime Tribe, eşsiz tasarımlarla buluşarak tarzınızla bütünleşmenizi sağlıyor. Stillere yeni bir boyut kazandıran ve zamanı durduran; lüks, güçlü, tutkulu detaylarıyla Dime Tribe takı ve aksesuarları, günlük şıklığınızı tamamlıyor.

Abartıdan uzak minimal ve zamansız ürünler

Modern ruhu otantik hikayelerle kucaklayan Dime Tribe koleksiyonları arasında, günlük yaşantınızda kullandığınız kombinlerinizi tamamlayacağınız birbirinden ayrı ve özel tasarımlar bulunuyor. Takı ve aksesuar kullanmaktan vazgeçemeyenlerin, günlük yaşantılarında tercih ettiği ürünler hakkında bilgi veren Dime Tribe markasının yaratıcısı Ateş Ahlatcı, “Müşterilerimiz, günlük kullanımlarda şıklıklarını tamamlamak için büyük, gösterişli, rengarenk aksesuarların yerine kullanımı daha rahat, minimal ve zamansız ürünleri tercih ediyor. Bu tarz takı ve aksesuarların daha çok tercih edilmesinin sebebi, her kombine kolayca uyum sağlayabiliyor olmaları. Biz de Dime Tribe olarak sadeliğin ve şıklığın anahtarını, ürünlerimizle kullanıcılarımıza sunuyoruz. Ayrıca tasarımlarımız hem kalitesi hem de zarafeti ile de abartıdan oldukça uzak. Bu da takıyı taşıyan kişilerin iyi bir tasarım algısına sahip olduğunu hiçbir çaba göstermeden anlatmasını sağlıyor. Örneğin Dime Tribe Piramit Detaylı Pırlanta Kolyemiz; abartıdan uzak, minimal çizgisiyle her kombine uyum sağlayabilen bir ürün. Kullanım rahatlığından dolayı da takan kişi asla rahatsız olmuyor ve zamansız tasarımı sayesinde de yıllarca boynundan çıkarmak istemiyor” diye konuştu.

“Manevi anlamı olan ürünler uzun süre kullanılıyor”

Günlük kullanımda kişiler tarafından manevi anlamlar yüklenen tasarımların da fazlaca tercih edildiğini belirten Ahlatcı, şunları anlattı:

“Bir takının, aksesuarın ya da mücevherin manevi anlamı da kullanıcılarımız için çok önemli olacak ki günlük yaşamlarında kullanmaktan vazgeçemediklerini görüyoruz. Günlük kullanım amacıyla Dime Tribe ürünlerini tercih eden ama aylarca bileğinden, boynundan çıkarmayan, tasarımlarımıza manevi anlam yükleyen harika müşterilerimiz var. Buna da örnek olarak İnitial Baş Harf kolyelerimizi verebilirim. Böyle bir ilgi karşısında biz de oldukça mutlu oluyoruz ve müşterilerimizi daha da memnun etmek için tasarımlarımızı hazırlarken buna oldukça fazla dikkat ediyoruz.

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye'de!

Saçları Gençlik Hacmine Dönüştüren Sprey Türkiye’de!

Aslında saç derisi asla kel kalmaz. Sadece seyrelmiş gibi görünen derideki tüyler zayıflar ve bölge …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.