Anasayfa / MANŞET / DeFacto X Fanta Fest Koleksiyonu Müzik ve Eğlence Modası

DeFacto X Fanta Fest Koleksiyonu Müzik ve Eğlence Modası

Global moda markası DeFacto, Türkiye’nin en sevilen müzik festivali Fanta Fest’e özel bir koleksiyon hazırladı.

Gift Club üyelerine özel indirimlerle sunulacak olan DeFacto X Fanta Fest Koleksiyonu, müziğin ve eğlencenin coşkusunu yansıtan ürünleriyle fark yaratıyor. DeFacto, 18 Ağustos-10 Eylül tarihlerinde düzenlenen Fanta Fest boyunca, birbirinden renkli aktivitelerle de müzikseverlerle buluşacak. 

DeFacto, özel koleksiyonu ve festival aktiviteleriyle Fanta Fest’e eşlik ediyor. Bu kapsamda tasarlanan DeFacto X Fanta Fest Koleksiyonu, 8 yıl aradan sonra müzikseverlerle buluşan Fanta Fest modasını canlandırıyor. 

DeFacto’nun birbirinden renkli ve dinamik ürünlerinden oluşan koleksiyon, festivalde rahat ve trend bir görünüm için özenle hazırlandı. DeFacto Gift Club üyelerine özel indirimlerle sunulacak olan DeFacto X Fanta Fest Koleksiyonu, elbiseler, şortlar, gömlek ve t-shirtlerle müziğin ritmini ve keyfini kıyafetlere taşıyor. 

DeFacto aynı zamanda festival alanında da müzikseverlerle birlikte olacak. 10 ilde gerçekleşecek festivalde, eğlenceli ve ödüllü aktivitelere ev sahipliği yapacak. 

Fanta Fest bu yıl 18 Ağustos-10 Eylül tarihlerinde Ankara, Samsun, Kayseri, Malatya, Şanlıurfa, Adana, Antalya, İzmir, Bursa ve İstanbul olmak üzere on şehirde gerçekleşecek. Festival, müzik ve eğlenceyi Türkiye’nin dört bir yanına Edis ve Gazapizm ile taşıyacak. 

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.