Anasayfa / MANŞET / DeFacto’dan Kış Mevsiminde İçinizi Isıtacak Outdoor & Warmtech Koleksiyonu

DeFacto’dan Kış Mevsiminde İçinizi Isıtacak Outdoor & Warmtech Koleksiyonu

Global moda markası DeFacto, birbirinden farklı parçaların yer aldığı Outdoor & Warmtech tasarımları ile şehirli, outdoor ve sportif yaşam tarzını bir araya getiriyor.

Sonbahar-Kış sezonunda birbirinden özel parçaları modaseverler ile buluşturmaya devam eden DeFacto, kış mevsiminde soğuk havalara meydan okumak isteyenler için yeni Outdoor & Warmtech koleksiyonunu satışa sundu. 

Kış sezonu boyunca moda severleri kar, yağmur ve rüzgâr gibi dış etkenlerden korumak için hazırlanan bu koleksiyonda, özel bir fırçalama tekniği ile hazırlanan dış giyim ürünleri, ısı yalıtımı özelliği sayesinde soğuğa karşı maksimum koruma sağlıyor. Ayrıca ayarlanabilir kapüşon ve su itici özelliklerine sahip mont ve ceketler, yağmurlu havaların en kurtarıcı parçaları olmaya aday ürünler arasında yer alıyor. 

Konforundan ödün vermeden tarzıyla ön plana çıkmak isteyenler için DeFacto’nun bu yeni koleksiyonunda her türlü tayt ve pantolon ile kolayca kombinlenmeye müsait şardonlu sweatshirtler dikkat çekiyor. Sweatshirtlerin yanı sıra, konforu ve en son trendi aynı anda sunan şişme montlar, karlı hava koşullarında bile doğa yürüyüşlerinden ve açık hava egzersizlerinden vazgeçmeyenlerin gardıroplarında mutlaka olması gereken parçalar arasında yer alıyor. 

Outdoor & Warmtech koleksiyonunun en dikkat çeken parçaları arasında, polar olmasına rağmen son derece hafif ve vücut ısısını dengeleyebilen eşofman takımları, boğazlı sweatshirtler ve kalın gömlekler bulunuyor. DeFacto’nun yeni koleksiyonu, en zor hava koşullarında bile günlük işleri, egzersiz ve aktiviteleri son derece sıcak, konforlu ve şık bir şekilde gerçekleştirme imkanı sunuyor. 

Hakkında nilüfer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Yazın Modern Siluetleri Beymen Club Elbiseler

Beymen Club 2023 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu, geniş renk ve model alternatiflerindeki elbiseleriyle hayatın her anına, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.